توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص فیزیکی شلیل برای توصیف بهترین گزینه های پس از برداشت تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص فیزیکی شلیل برای توصیف بهترین گزینه های پس از برداشت تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص فیزیکی شلیل برای توصیف بهترین گزینه های پس از برداشت تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص فیزیکی شلیل برای توصیف بهترین گزینه های پس از برداشت تحت word :

تعداد صفحات:10

چکیده:

در این تحقیق برخی خصوصیات فیزیکی و هیدرولیکی میوه ی شلیل رقم سان کینگ ارائه می شود. برخی ازخصوصیات فیزیکی که اندازه گیری شدند عبارت اند از: طول متوسط میوه، عرض، ضخامت، سطح تصویر شده، سطح کل میوه، شاخص کرویت، ضریب ظاهری، وزن میوه، محتوی رطوبت، و حجم میوه. سرعت حد میوه ،مدت زمان پایین رفتن میوه در آب، نیروی شناوری و نیروی بادرفتی به ترتیب 0/11و9/6s و 0/67N و 0/70N بدست آمدند. ضریب بسته بندی نیز 0/65 بدست آمد. از اطلاعات بدست آمده می توان برای طراحی ماشین های برداشت، نقل و انتقال،جداسازی هیدرولیکی، درجه بندی و بسته بندی میوه شلیل استفاده کرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir