مقاله خواص فیزیکی شلیل برای توصیف بهترین گزینه های پس از برداشت تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص فیزیکی شلیل برای توصیف بهترین گزینه های پس از برداشت تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص فیزیکی شلیل برای توصیف بهترین گزینه های پس از برداشت تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
در این تحقیق برخی خصوصیات فیزیکی و هیدرولیکی میوه ی شلیل رقم سان کینگ ارائه می شود. برخی ازخصوصیات فیزیکی که اندازه گیری شدند عبارت اند از: طول متوسط میوه، عرض، ضخامت، سطح تصویر شده، سطح کل میوه، شاخص کرویت، ضریب ظاهری، وزن میوه، محتوی رطوبت، و حجم میوه. سرعت حد میوه ،مدت زمان پایین رفتن میوه در آب، نیروی شناوری و نیروی بادرفتی به ترتیب 0/11و9/6s و 0/67N و 0/70N بدست آمدند. ضریب بسته بندی نیز 0/65 بدست آمد. از اطلاعات بدست آمده می توان برای طراحی ماشین های برداشت، نقل و انتقال،جداسازی هیدرولیکی، درجه بندی و بسته بندی میوه شلیل استفاده کرد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0