توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله در مورد ایجاد یك هكتار باغ سیب درختی تحت word دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد ایجاد یك هكتار باغ سیب درختی تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد ایجاد یك هكتار باغ سیب درختی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد ایجاد یك هكتار باغ سیب درختی تحت word :

پروژه ایجاد یك هكتار باغ سیب درختی

پیشگفتار:

درهر دوره از زمان كشاورزی به عنوان یكی از نیازهای مهم جامعه به شمار رفته است كه در این بین بستگی به دوره زمان مناطق ( سرد سیر وگرمسیری ) كوهستانی یا غیر كوهستانی وحاصل خیزبودن یا نبودن زمین بستگی داشته كه چه نوع محصولی در زمین مورد نظر كاشته وبرداشته شود . در قدیم با توجه به تجربه های سنتی از نسل به نسل برای بهتر شدن محصول استفاده می شده است كه امروزه با توجه به پیشرفت علم و تجربه های اند یشمندان و استفاده از محصولات شیمیایی در جهت بهبود محصول تلا شهای بسیاری شده است كه این تلاشها , تلاشهای مثمر ثمری بوده است

در بین شاخه های كشاورزی كشت هر محصول در جای خود و برای استفاده های گوناگون كه از آن می شود ویژگی وارزشهای خاص خود را دارد . كه در این بین با غداری هم یكی از مجموعه هایی است كه امروزه با توجه به بودن امكانات كشاورزی از لحاظ وسایل وابزار و داروهای جلوگیری از بیماریهای درختی و . . . قابل استفاده به عنوان تجارت و پروژه ای برای هر چه بهتر شدن وضع مادی آنهایی كه می خواهند در زمینه كشاورزی فعالیت داشته باشند .
در این پروژه بخشهایی همچون نحوه احداث باغ وشرایط نگهداری ونحوه بهره وری بهتر ك

ه ها ونوشته های این اثر بدون نقص نخواهد بود كه پیشاپیش خواستار بخشش وعفو بزرگوارانه شما می باشم .
در پایان از زحمات كلیه عزیزانی كه من را در چاپ این اثر یاری نموده اند نهایت قدر دانی می نمایم .
همچنین از جناب آقای منصور امامداد استاد بزرگوار – زحمتكش وصبور دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول كه بنده را در ارائه این مقاله یاری نموده اند تشكر وقدردانی می نمایم .

مسعود عبدالهی
خرداد 86

تعریف باغداری
باغداری یكی از شاخه های كشاورزی می باشد كه به دو نوع سنتی و مكانیزه ( به

روز ) احداث می شود در باغداری باید به شرایط آب وهوایی , خاك و محصول هایی مشابهه مورد نظر كه در آن منطقه وجود دارند توجه و وقت نمود مثلاُ برای نمونه احداث باغ مركبات را در منطقه ای سردسیر مثل ارومیه را می توان شروع نمود . كه جواب مسلما” منفی است . چرا ؟
در باغداری آیا تجربیات ما كافی است یا باید از تجربه ای مهندسین و كار دانان در این عرصه كمك گرفت چون باغداری مساوی است با صرف هزینه + وقت .

كه با به هدر رفتن محصول دو ضربه بزرگ یعنی وقت وپول را از دست خواهیم داد . پس باید با وسواس ودقت بیشتری درشروع برای احداث , نگهداری و پرورش محصول نمود .
احداث و باغداری سیب هم یكی از دیگر انواع باغداری میوه ها می باشد . كه این محصول با توجه به شرایط میوه باید در مناطق سرد سیر باشد .
امروزه , سیب به عنوان یك میوه مهم در امر غذایی كشورها محسوب می شود كه قس

متی از آن به صورت روز مره ( میوه ) وقسمتی از آن به صورت كنساتره ( آب میوه ) – سركه – مربا و مواد غذایی در كارخانجات بسته بندی و در دسترس قرار می گیرد .

سیب
میوه درختی از طبقه Malus است كه عضوی از خانواده گل سرخیان بوده و در طول تاریخ كشت می شده است . بیشتر گروه سیبها به گونه M . domestica یا پیوند یها تعلق دارند .
اجداد وحشی سیبها احتمالا”درختی به نام sieversii Malus كه فاقد اسم همگانی است بود كه هنوز هم در قر اقستان یافت می شود . محققان در حال مطالعه روی M . sieversii كه در برابر بسیاری از بیماریها وآفات مقاوم است می باشند یك سیب مقاوم تر در برابر سرما بوجود آورند
تاریخچه
در كلیه مناطق آب وهوایی خنك , سیب غذای بسیار مهمی بوده است . نسبت به سایر میوه های درختی ( احتمالا”بجز مركبات ) سیب را می توان برای ماهها انبار نمود در حا

لیكه همچنان ارزش غذایی خود را حفظ می كند . سیبهای زمستانی كه در اواخر پاییز چیده شده ودر دمای بالای انجماد در سرد خانه یا اتاق سیب نگهداری می كنند از سال 1800 غذای مهمی در اروپا و آمریكا به شمار می رفته است .
گونه های سیب
بیش از 7500 گونه سیب شناسایی شده است . این گونه ها در نقاط فراشمالگانی , نیمه حاره ومعتدل وجود دارند . چون در ختان سیب به شرایط خنك كننده ( chilling

requirement ) نیاز دارند در آب وهوای استوایی گل نمی دهند .
در بین رایج ترین گونه های تجاری سیب می توان به این موارد اشاره كرد Braeburn نیوزیلند ( , سیب نارنجی » cox بر یتانیا – گونه قدیمی كه امروزه محبوبیت گذشته را ندارد( , فوجی ) آسیا , استرالیا ( , گالا ) نیوزیلند ( , سیب طلائی ) آمریكا , اروپا ( , گرانی اسمیت ) استرالیا و كالیفرنیا ( , جونا گلد ) آمریكا ( , جوناتان ) آمریكا ( , مكین تاش ) كانادا ( , سیب قرمز ) آمریكا ( و نوعی سیب زمستانی آمریكا . ( تمامی این سیبها بجز نوع آخر شیرین و رنگین هستند . گرانی اسمیت ترش
است وبعضی از مردم آنرا بصورت تازه می خورند در ضمن برای آشپزی هم مطلوب هستند . پوست آن سبز روشن خالدار است . این گونه سیب برای رشد كامل نیازمند آب وهوایی گرم بوده وفصل رشدطولانی مدتی دارد اگر چه میوه های نامرغوب تر در مناطق نا مناسب رویش می كنند .
طعم سیبها
مزه سیبها برای اشخاص متفاوت است و در طول زمان تغییر می كند . مثلا”شهر واشنگتن ( آمریكا ) به كشت سیب قرمز شهرت داشت اما در سالهای اخیر كشت گونه های دیگر نیز محبوبیت یافته است : بعضی از مردم آمریكا سیب قرمز را بعنوان سیبی نا مرغوب با طعمی بسیار ملایم وساختاری نرم به حساب می آورند . این افراد به سیبهای ترد مثل فوجی وگالا تمایل یافته اند .
معمولا”سیبهای جدید شیرین تر از انواع قدیمی هستند . بیشتر سیبهای آمریكا ی شمالی و اروپا
طعمی شیرین وملس دارند اما سیبهای ترش طرفداران بسیار اندكی دارند . سیبهای خیلی شیرین با طعم كم ترش در آسیا محبوبیت دارند . تمامی گونه سیبهای جدید نرم ولی ترد هستند . سایر موارد مورد نیاز در پرورش سیب عبارت است از پوست رنگین , عدم وجود رنگ قهوهای , راحتی حمل ونقل , امكان انبار , محصول فراوان , مقاومت در برابر بیماریها , نمونه شكل سیب قرمز واشنگتن , ساقه بلند ( تا آفت كشها امكان نفوذ به تمامی قسمتهای میوه را داشته باشند ) وطعمی قابل قبول برای میانگین افراد , گونه های قدیمی اغلب ترش , دارای شكلهای نا بهنجار وقهوه ای هستند ودارای رنگ و ساختار گوناگون می باشند . امروزه تعداد بسیار كمی از گونه های قدیمی در سطح كلان تولید می شود اما بسیاری از این گونه ها توسط باغداران خانگی

وكشاورزانی كه مستقیما” محصو لشان را در بازارهای محلی عر ضه می كنند به عمل می آیند . بسیاری از گونه های خارق العاده واز نظر یومی مهم , با طعم وظاهر منحصر به فرد شان برای كشف وجود دارند : مبارزاتی برای حفظ سیب در سراسر جهان آغاز شده تا از انقراض چنین میراث بومی جلوگیری شود .
گونه هایی از سیب را بخصوص برای تولید آب سیب كشت می كنند . سیبهای آب گیری قطعا”برای خوردن بسیار ترش وزننده هستند اما با آنها یك نوشیدنی خوش طعمی تولید می شود كه با سیبهای خوراكی معمولی نمی توان تهیه نمود .

پرورش سیب
سیبها مانند بیشتر گیاهان چند ساله معمولا” بصورت لقاح غیر جنسی و از طریق پیوند تكثیر می شوند . سیبهای بذری گاهی اوقات بطور اساسی با درخت ما در تفاوت دارند . بیشتر گونه های جدید سیب بصورت سر چشمه بذری دارند كه یا شانسی رشد كردهاند و یا از طریق باروری عمدی گونه های پر آتیه پرورش یافته اند . اصطلاحات بذری , دانه سیب و تخم كه در نان گونه سیب وجود دارد بیانگر منشاء بذری سیب می باشد . همچنین سیبها می توانند جوانه هایی غیر عادی بو جود آورند ( جهشهایی بر روی یك شاخه مجزا ) . بعضی از جوانه های غیر عادی منجر به نسل هایی بهتر از گونه های مادریشان می شوند . بعضی از آنها به قدری از درخت مادر متفاوت می شوند كه دیگر گونه هایی جدید به حساب می آیند .
بعضی از پرورش دهندگان سیبهای معمولی را , با سیبچه یا سیبهای غیر عادی مقاوم در برابر سرماپیوند می زنند تا گونه های مقاوم تری بوجود آورند . مثلا”از دهه 40 مركز آزمایشات Excelsior در دانشگاه مینه سوتا و ویسكانسین پیشرفت دائمی را در سیبهای مقاوم مهم كه هم از نظر تجاری و هم باغداری خانگی رشد گسترده ای دارند در سراسر مینه سوتا وویسكانسین ایجاد كرده اند .مهمترین ابداع آنها Haralson فراوان ترین سیب كشت شده در مینه سوتا , Wealthy
ZHoneygold و Honeycrisp می باشد . شیرینی و ساختار Honeycrisp به قدری مورد علاقه مصرف كنند گان است كه باغداران مینه سوتا درختان پاگرفته و پر بار خود را قطع می كنند تا برای این نوع سیب انبار احداث كنند عملی كه تا كنون انجام نشده بود .

شروع به احداث باغ
باغهای سیب را با كاشت درختان دو یا سه ساله احداث می كنند . این درختان كوچك معمولا”از گلخانه كه در آنجا درختان را با روش پیوند جوانه تولید می كنند تهیه می شود . ابتدا

با استفاده از كشت بافت یا خوابانیدن شاخه یك گیاه پیوندی بصورت بذری یا كلون شده بعمل می آورند كه برای رشد آن , یك سال وقت لازم است . سپس بخش كوچكی از شاخه یك درخت بالغ ( قلمه ) از گونه مورد نظر را تهیه می كنند . ساقه بالایی وشاخه های گیاه پیوندی رابریده وبه جای آن قلمهرا قرار می دهند . دیر یا زود این دو قسمت با هم رشد كرده ودرخت سالمی را بوجود می آورند .
گیاهان پیوندی در اندازه نهایی درخت تاثیردارند . در حالیكه بسیاری برای پرورش دهندگان , دارای گیاهان پیوندی زیادی هستند , این گیاهان پیوندی به صاحبان خانه فروخته می شود ك

ه فقط به داشتن چند درخت از یك یا دو گونه مختلف تمایل دارند : گیاه پیوندی بذری معمولی كه یك درخت كامل بوجود می آورد یا گیاه پیوندی نیمه كوتاه كه درخت تا حدی كوچكتر به بار می آورد . گیاهان پیوندی كوتاه عموما”در برابر آسیبهای ناشی از سرما و باد آسیب پذیرتر هستند . درختان كوتاه كامل اغلب به وسیله پایه و داربست تثبیت شده و در باغهای چگالی بالا كاشته می

شوند این باغها برای كشت آسانتر بوده و حاصلخیزی هر واحد از زمین را تا حد زیادی افزایش می دهد .
بعضی از درختان از طریق پیوند ” بین ساقه ای ” بین گیاه پیوندی راست ساقه و درخت كه نتیجه رشد هر دو پیوند است بوجود می آیند .
پس از كاشت درخت كوچك در باغ , باید قبل از كسب توانایی تحمل مقدار زیادی غذا 3 تا 5 سال (نیمه كوتاه ) یا 4 تا 10 سال (درختان معمولی ) بزرگتر شوند . در طول این مدت پرورش مناسب شاخه های بزرگ وچیدن جوانه هایی كه رشد نادرست دارند از اهمیت زیادی بر خوردار می باشد همچنین ساخت داربستی مناسب كه در آینده سنگینی بار میوه را تحمل كند .

موقعیت
درختان سیب نسبتا”به شرایط خاك بی تفاوت هستند و در دامنه گسترده ای از مقادیر PH و سطوح حاصلخیز ی رشد می كنند . آنها حتما” باید در مقابل باد مراقبت شده ونباید در مناطق پست كه در معرض آخرین سرماهای بهاری می باشند كاشته شوند . برای این درختان زهكشی مناسب ضروری بوده و خاكهای سنگین یا زمین مسطح باید به گونه ای محكم شود تا از عدم قرار گرفتن سیستم ریشه ها در خاك اشباع شده با آب مطمئن شویم .

گرده افشانی
درختان سیب با خود آمیزش پذیر نیستند و نیاز به گرده افشانی بصورت دگر گشنی دارند . مدیریت گرده افشانی بخش مهمی از پرورش درخت سیب محسوب می شود . قبل از كاشت درخت مرتب كردن تولید كنند گان گرده بسیار مهم است گونه های سیب یا سیبچه كه تامین كننده گرده هایی فراوان , رستنی و آمیزش پذیر هستند . ممكن است باغهای میوه دارای ردیفهای یك در میان گونه های گشنی پذیر یا درختان سیبچه متناوب و یا شاخه های پیوند خورده سیبچه باشند . بعضی گونه ها گرده های بسیار معدود یا گرده های نا بارور تولید می كنند بنابراین گرده افشانان

خوبی به حساب نمی آیند . پرورشگا ههای گل وگیاه خوب دارای لیست گشنی پذیری گرده افشانان هستند .
گاهی اوقات پرورش دهندگانی كه دارای باغسانهای قدیمی با یك گونه درخت هستند برای گرده افشانی , دسته هایی از گلهای سیبچه را درون بشكه یا سطلهای فراهم می كنند . پرورش دهندگان خانگی كه دارای یك درخت بوده وفاقد گونه های دیگر در همسایگی اشان هستند نیز می توانند از این روش البته در مقیاس كوچك تر استفاده كنند .
پرورش دهندگان درخت هر سال هنگام گل دادن معمولا” گرده افشانهایی را برای جابجایی

گرده تهیه می كنند . عموما”از كندو عسل استفاده می شود وانجام این كار توسط زنبور دارانی صورت می گیرد كه در ازاء مزد به تهیه كند و مبادرت می ورزند .در باغات تجاری از زنبور های كارگر باغی نیز بعنوان گرده افشانهای مكمل استفاده می شود .چون آنها نیش نمی زنند احتمالا”پرورش دهندگان خانگی در مناطق حومه از این زنبورها استفاده می كنند .بعضی زنبورهای وحشی مثل زنبورهای درودگر و زنبورهای تك زی دیگر ممكن است به این امر كمك كنند . بعضی مواقع ملكه های زنبورهای درشت در باغات حضور دارند اما معمولا” تعدادشان به قدری نیست تا گرده افشانهای با اهمیتی به حساب آیند .
گرده افشانی نا كافی علائمی بسیار كم داشته و برای سیبها ناگوار است و موجب كندی رسیده شدن میوه می گردد . برای ارزیابی گرده افشانی باید دانه ها را شمرد . سیبهای كه به خوبی گرده افشلنی شده اند دارای 7 تا 10 دانه با بهترین كیفیت می باشند . سیبهایی كه كمتر از 3 دانه دارند معمولا”نمی رسند ودر اوایل تابستان از روی درخت خواهند افتاد . گرده افشانی نا مناسب یا نتیجه كمبود گرده تولید شده ویا سبب شرایط آب وهوایی نا مناسب برای گرده افشانی در زمانی گلدهی می باشد .

سرما هنگام گل دهی
یك مشكل كلی , سرمای دیر هنگام است كه موجب نا بودی ساختار خارجی ظریف گل می شود . بهتر است برای فیلتر سازی هوا درختان در زمینهای شیبدار كاشته شوند اما شیب نباید رو به جنوب باشد ( در نیمكره شمالی ) چون این كار موجب گل دادن زود رس درخت ودر نتیجه افزایش آسیب
آن در برابر سرما خواهد شد . اگر سرما زیاد جدی نباشد می توان صبح قبل از تابش خورشید روی شكوفه ها روی درخت آب پاشید با این كار امكان نجات شكوفه ها وجود دارد .
آسیبهای ناشی از سرما را می توان 24 ساعت پس از سرما تخمین زد . اگر مادگی گیاه به سمت عقب بر گشته بود نشان دهنده از بین رفتن گل و عدم تولید میوه خواهد بود .
وجود منبع آب در نزدیكی محل پرورش سیب تا خیر گرمای بهار می شود كه نتیجه این مزیت به تاخیر افتادن شكوفایی تا زمان به حداقل رسیدن احتمال سرما می گردد . مناطقی از آمریكا مثل ساحل شرقی دریاچه میشیگان بود ساحل جنوبی دریاچه انتاریو و اطراف برخی در یاچه های كوچكتر كه این تا خیر كنند گی آب به همراه خاك مناسب و خوب زهكشی شده وجود دارد پرورش سیب را در این نواحی ممكن ساخته است . پرورش دهندگان خانگی سیب احتمالا”امكان استفاده از منبع آب را ندارند اما آنها می توانند از شیبهای رو به شمال یا سایر ویژگیهای جغرافیایی برای تاخیر اندازی شكوفایی در بهار استفاده كنند . درختان سیب یا هر میوه دیگر كه در آمریكا در شیبهای رو به جنوب كاشته شوند خیلی زود شكوفه داده ودر سرمای بهار بسیار آسیب پذیر خواهند بود .

هرس: درختان سیب هر دو سال بار دهی هرس می شوند اگر میوه را در مواقعی كه درخت محصول زیادی دارد هرس نكند موجب كاهش گل دهی در سال بعد خواهد شد هرس خوب حتی خارج از زمان آن , به برداشت محصول قابل توجه در هر سال كمك می كند
كاستن از بار درخت

درختان سیب هر سال مستعد بار دهی است . اگر میوه را در مواقعیكه درخت محصول زیادی دارد , بار آن را كم نكنند موجب كاهش گل دهی در سال بعد خواهد شد . كم كردن از بار درخت حتی خارج از زمان آن , به برداشت محصول قابل توجه در هر سال كمك می كند .
آفات
درختان سیب در مقابل تعداد بیماریهای قارچی و باكتریایی وآفات حشر های آسیب پذیر هستند . تقریبا”در تمامی باغات میوه برنامه های فعال سمپاشی برای حفظ كیفیت خوب میوه ها , سلامتی درخت و محصول زیادی انجام می شود .یكی از جریانات در حال انجام در مدیریت باغها , استفاده از IPM یا كنترل یكپارچه آفات است كه سمپاشیهای غیر ضروری را هنگام عدم وجود آفت یا هنگام كنترل طبیعی آنها را كاهش می دهد .
سمپاشی برای آفات حشره ای نباید زمان شكوفه دهی انجام شود چون این امر موجب مرگ گرده افشانها می شود . و نیز در باغاتی كه در آنها از آفت كشها استفاده می شود نباید اجازه رشد گیاهانی كه مورد توجه زنبورها هستند داده شود . شبدر سفید هلندی یكی از انواع فراوان علفها هستند كه بسیاری از زنبورها در زمان تماس با گلها ی آن در سطح باغات مسموم می شوند .
از بین بیشترین بیماریهای خطرناك می توان به fireblight بیماری باكتریای

ی ودو بیماری قارچی به نامهای black spot وخال زدگی سیب ( cedar –applerust ) اشاره كرد .
Plum curlico جدی ترین آفت حشره ای محسوب می شود . سایر این آفات عبارتند از :كرمحشره وكرم سیب .
پرورش سیب بدون استفاده از مواد شیمیایی بسیار دشوار است اگرچه در تعداد معدودی باغ با استفاده از گونه های مقاوم در برابر بیماری و كنترلهای پرورشی بسیار خوب این كار بصورت تجاری موفق , انجام شده است . آخرین ابزار در پرورش طبیعی , اسپری كردن لایه نازكی از خاك معدنی كائولین است كه وجب تشكیل مانعی طبیعی در مقابل بعضی آفات شده و مانعی آفتاب سوختی سیب می گردد .

برداشت
بیشتر درختان بالغ هر سال معمولا”5-10 بوشل ( 100 -200كیلوكرم ) محصول سیب دارند . سیبها را با استفاده از نردبا نهای سه شاخه كه بگونه ای طراحی شده اند تا بین شاخه ها ثابت شوند , برداشت می كنند . گونه های كمی كه چیده نمی شوند ضمن رشد بسیار زیاد محصول فراوانی می دهند كه تقریبا”برداشت آن ممكن نیست . درختان كوتاه هر سال تقریبا”3 -5 بوشل (50 -100 كیلوگرم ) محصول ببار می آورند .
گونه های مختلف بر اساس محصولشان و اندازه نهایی درخت متفاوتند حتی اگر پیوند یكسانی داشته باشند .

تجارت
45 میلیون تن ( سنجش وزن برابر1000 كیلو ) سیب در سال 2002 به ارزش تقریبا”10 میلیون دلار آمریكا در جهان پرورش یافته است كه تقریبا” نیمی از آنرا چین تولید نموده است . آمریكا با تولید 10 درصد محصول جهان دومین تولید كننده عمده سیب می باشد . تركیه هم یكی از تولید كنند گان بزرگ این محصول محسوب می شود . فرانسه , ایتالیا , آفریقای جنوبی وشیلی در بین صادر كنندگان عمده سیب قرار دارند
شر ایط درخت سیب

به طور كلی در خت سیب ویژه كاشت در مناطق سردسیر می باشد . البته این بدان معنا نیست كه در دیگر مناطق كشت و كار نمی شود بلكه در مناطق سردسیر كیفیت و كمیت محصول در خت سیب بیشتر می باشد وگرنه در مناطق معتدل نیز می توان محصول برداشت نمود .
نیاز سرمایی جوانه های سیب بالا می با شد و برای رفع این نیاز سرمایی باید ساعت های زیادی را در سرما بگذاراند تا بتواند محصول خوبی تولید نماید و به همین دلیل مناطق سیب كاری ایران بیشتر در مناطق سردسیر می باشد .

شرایط محیطی احداث باغ

از آنجا كه در احداث باغ هزینه های اولیه آماده سازی و همچنین هزینه های نگهداری سالیانه تا زمان بار دهی درختان میوه زیاد است , بایستی در انتخاب نوع درخت بسیار دقت نمود چرا كه اشتباه در این مرحله زیان های جبران نا پذیری برای شما به دنبال خواهد داشت .
شرایط محیطی : از آنجا كه پس از كاشت درختان شما توانایی تغییر محیط باغ را ندارید , بنابراین باید در انتخاب خود دقت بسیاری نمایید .
دما : درختان میوه برای رشد مناسب خود به دامنه گرمایی ویژه ای نیاز دارند و همچنین مقاومت گیاهان مختلف در برابر سرما و گرما متفاوت است . از سویی دیگر كیفیت و كمیت میوه تا حدودی تحت تاثیر دما قرار می گیرد . نكته مهم این است كه درختان میوه باید در طول زمستان تعداد مشخصی ساعت دمای زیر 7 درجه سلنتیگراد را داشته باشند تا شكوفه های آنها شروع به رشد نمایند . در صورت عدم در یافت سرمای كافی ركود شكوفه ها بر طرف نشده و در نتیجه گل و میوه ای نخواهیم داشت . البته سرما زدگی بهاره را نیز نباید فراموش كرد چرا كه برخی مناطق سرمای دیررس بهاره دارند و این مناطق برای كاشت درختان حساس مناسب نیستند . به علاوه در احداث باغ بایستی به اختلاف دمای شب و روز و همچنین وجود عواملی

مانند تگرگ كه آسیب جدی به برگ و گل درختان وارد می كند نیز دقت نمود .
نور : نور عامل فتو سنتز ( غذا سازی ) در گیاهان می باشد , و داشتن نور مناسب و كافی سبب افزایش كیفیت وكمیت میوه می گردد . استفاده از نور مصنوعی در سطح باغ غیر ممكن است ولی با یك هرس مناسب می توان نور را به تمام نقاط یك درخت هدایت كرد . از طرفی نور بر روی رنگ برخی میوه ها مانند سیب قرمز تاثیر زیادی دارد و كاشت درخت سیب قرمز در مناطقی كه پاییزی ابری دارند اشتباه می باشد و در عوض بهتر است در این مناطق سیب های زرد و سبز كاشته شوند .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir