توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه شاخص های ابتلای به سندرم بیش تمرینی و ترکیب بدنی فوتبالیست های تیم ابومسلم خراسان رضوی طی فازهای آمادگی عمومی، اختصاصی و پیش از مسابقه تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه شاخص های ابتلای به سندرم بیش تمرینی و ترکیب بدنی فوتبالیست های تیم ابومسلم خراسان رضوی طی فازهای آمادگی عمومی، اختصاصی و پیش از مسابقه تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه شاخص های ابتلای به سندرم بیش تمرینی و ترکیب بدنی فوتبالیست های تیم ابومسلم خراسان رضوی طی فازهای آمادگی عمومی، اختصاصی و پیش از مسابقه تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه شاخص های ابتلای به سندرم بیش تمرینی و ترکیب بدنی فوتبالیست های تیم ابومسلم خراسان رضوی طی فازهای آمادگی عمومی، اختصاصی و پیش از مسابقه تحت word :

تعداد صفحات:12

چکیده:

مقدمه: هدف این تحقیق مقایسه شاخص هاثی ابتلای به سندم بیش تمرینی و آسیب عضلانی فوتبالیست های تیم ابومسلم خراسان رضوی طی فازهای آمادگی عمومی، اختصاصی و پیش از مسابقه می باشد. روش شناسی تحقیق: در این تحقیق 21 نفر از فوتبالیست های تیم ابومسلم خراسان رضوی که به خوبی تمرین کرده بودند، با ویژگی های سن 26/42 ± 0/81 سال، وزن بدن 76/18±1/93 کیلوگرم، میزان آمادگی هوازی 0/23 ± 112/72 مت، توده اسکلتی- عضلانی 0/99±38/30، ( BMI(kg.m-2 برابر0/3 ± 23/4و تجربه تمرین 10/5 سال، شرکت کردندو طی این تحقیق در دو مرحله، پیش از آغاز فاز آمادگی عمومی و پس از پایان فاز پیش از مسابقه و پیش از آغاز فصل مسابقه، نمونه گیری خونی به عمل آمد. در این تحقیق از آمارهای پارامتریکی t همبسته جهت تجزیه و تحلیل داده ها، استفاده شد. سطح معناداری در p <0.05 در نظر گرفته شده بود. یافته ها: نتایج نشان داد در مقادیر تستوسترون تام، پیش و پس از فازهای مختلف تمرینی (آمادگی عمومی، اختصاصی و پیش از مسابقه) کاهش معناداری وجود داشت ( p =0.000، t20 =13.18). با این وجود و به رغم کاهش نسبت تستوسترون به کورتیزول در مرحله دوم نمونه گیری، این کاهش به لحاظ آماری معناداری نبود .( t20 = 1.68, p =0.107) بحث و نتیجه گیری: با استناد به یافته های این تحقیق، مشخص شد که فوتبالیست های تیم ابومسلم با انجام تمرینات مختلف طی فازهای مختلف تمرینی (آمادگی عمومی، اختصاصی و پیش از مسابقه) با مشکل سندرم بیش تمرینی مواجه می شوند. بر همین اساس، مقادیر سرمی هورمون های تستوسترون و کوتیزول به طور معناداری پس از فازهای مختلف تمرینی به ترتیب کاهش و افزایش یافته بود. همچنین نسبت تستوسترون به کورتیزول که به عنوان عامل اصلی در تشخیص سندرم بیش تمرینی یاد می شود، کاهش یافته بود که حاکی از وجود مراحل حاد این سندرم در فوتبالیست های تیم ابومسلم بود، به رغم این موضوع که چنین کاهشی به لحاظ آماری معنادار نبود. به علاوه مقادیر توده عضلانی- اسکلتی، درصد چربی و همچنین وزن فوتبالیست های تیم ابومسلم کاهش یافته بود که می تواند به عنوان پدیده مشخصی در شناخت این سندرم باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir