توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کاربرد غلظتهای مختلف بنزیل آمینوپورین بر باززایی مستقیم گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد غلظتهای مختلف بنزیل آمینوپورین بر باززایی مستقیم گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد غلظتهای مختلف بنزیل آمینوپورین بر باززایی مستقیم گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد غلظتهای مختلف بنزیل آمینوپورین بر باززایی مستقیم گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت word :

تعداد صفحات:4

چکیده:

بادرنجیویه (Melissa officinalis L.) گیاهی علفی، چندساله و متعلق به تیره نعناعیان (Lamiaceae) است که در مناطق مختلف ایران مورد استفاده دارویی و خوراکی قرار می گیرد. منشا اصلی این گیاه شرق مدیترانه و جنوب اروپا گزارش شده و اسانس آن در صنایع داروسازی، غذایی و صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد زیادی دارد. رویش این گیاه از طریق بذر به کندی صورت می گیرد و رشد اولیه آن نیز کند و بطئی است. به همین دلیل ریزازدیادی درون شیشه ای آن روش مؤثری برای ازدیاد سریع گیاه می باشد، که باعث تولید نتاجی با یکنواختی بالا می گردد. به منظور تعیین مناسب ترین غلظت تنظیم کنند رشد سیتوکینینی برای به دست آوردن بیشترین بازده در تولید گیاهچه های درون شیشه ای از ریزنمونه های گره ساقه بادر نجبویه، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تکرار و با استفاده از محیط کشت پایه MS انجام گردید . در این آزمایش از غلظت های مختلف هورمون BAP (بنزیل آمینو پورین) (صفر و 2/2 و 4/2 و 11 میکرومولار) در ترکیب با 1 میکرومولار IAA استفاده گردید. پس از گذشت 6 هفته میانگین باززایی هر کدام از تیمارها و نیز حداکثر گیاهچه های باززا شده در هر ریز نمونه محاسبه گردید. بیشترین میزان باززایی (86/66 درصد) و کمترین میزان باززایی (صفر درصد) به ترتیب در محیط حاوی 2/2 میکرومولار BAP با 1 میکرومولار IAA و محیط MS بدون هورمون مشاهده گردید. هم چنین حداکثر میانگین گیاهچه های باززا شده در هر ریزنمونه (12/83) در محیط MS تکمیل شده با 11 میکرومولار BAP و 1 میکرومولار IAA به دست آمد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir