مقاله بررسی و مدل سازی تغییرات قهوه ای شدن لایه های نازک سیب در طی خشک شدن تحت word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مدل سازی تغییرات قهوه ای شدن لایه های نازک سیب در طی خشک شدن تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مدل سازی تغییرات قهوه ای شدن لایه های نازک سیب در طی خشک شدن تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:16
چکیده:
دراین مقاله یک روش براساس روش پردازش تصویر برایتعیین تغییرات رنگ سیب در طی خشک شدن ارایه شده است این سیستم شامل یک دوربین دیجیتالی محفظه روشنایی و سخت افزارها و نرم افزارهای رایانه ای برای گرفتن و پردازش تصاویر در طول خشک شدن و بصورت برخط است آزمایش ها در دماهای 40 تا 80 درجه ضخامت های 4و2و6 میلی متر و درسرعتهای هوای 1و1/5 و 2 متر برثانیه انجام گرفت نتایج نشان داد که تغییرات قهوه ای شدن در طول خشک شدن بصورت افزایشی است و افزایش دما به افزایش قهوه ای شدن می انجامد نتایج نشان داد که دو مدل معادله مرتبه اول و مدل ویبول به خوبی توانستند تغییرات قهوه ای شدن را در طی خشک شدن در دماها ضخامت ها و سرعت هوای مختلف برازش کنند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0