توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نوع و میزان حامل روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر زغال اخته تولید شده توسط خشک کن پاششی تحت word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نوع و میزان حامل روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر زغال اخته تولید شده توسط خشک کن پاششی تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوع و میزان حامل روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر زغال اخته تولید شده توسط خشک کن پاششی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نوع و میزان حامل روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر زغال اخته تولید شده توسط خشک کن پاششی تحت word :

تعداد صفحات:16

چکیده:

امروزه خشک کن پاششی به طور وسیعی برای تولید پودر آبمیوه استفاده می شود، بخصوص برای آبمیوه هایی که دارای موادفیتوشیمیایی هستند. به این منظور میوه زغال اخته که در سالهای اخیر به عنوان یک میوه برتر مورد توجه قرار گرفته است، انتخاب شد. هدف از این پژوهش، بررسی نوع و میزان ترکیب حامل روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر زغال اخته بود. ابتدا آب زغال اخته تهیه شده، سپس حامل ها افزوده شده و در یک خشک کن پاششی آزمایشگاهی تبدیل به پودر می شود. سپس میزان راندمان، حلالیت، آنتوسیانین کل، فعالیت آنتی اکسیدانی و دمای انتقال شیشه ای شدنTg) پودرهای تولید شده اندازه گیری شد و در نهایت مورفولوژی ذرات بررسی شد. نتایج نشان می دهد که با افزایش میزان صمغ عربی نسبت به مالتودکسترین میزان راندمان، حلالیت، آنتوسیانین کل، فعالیت آنتی اکسیدانی و دمای انتقال شیشه ای شدنTg) افزایش یافت(در سطح احتمال 5 درصد). با استفاده از ترکیب حامل ها، اندازه ذرات با توجه به تصاویر میکروسکوپ الکترونی، کاهش یافت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir