توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین آلودگیبندر خمیر (خلیج فارس) نسبتبه فلزات سنگین کبالت ، کروم ، کادمیوم ، نیکل و وانادیوم با استفاده از صدف دسته چاقویی (Solen rosemaculatus ) تحت word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین آلودگیبندر خمیر (خلیج فارس) نسبتبه فلزات سنگین کبالت ، کروم ، کادمیوم ، نیکل و وانادیوم با استفاده از صدف دسته چاقویی (Solen rosemaculatus ) تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین آلودگیبندر خمیر (خلیج فارس) نسبتبه فلزات سنگین کبالت ، کروم ، کادمیوم ، نیکل و وانادیوم با استفاده از صدف دسته چاقویی (Solen rosemaculatus ) تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین آلودگیبندر خمیر (خلیج فارس) نسبتبه فلزات سنگین کبالت ، کروم ، کادمیوم ، نیکل و وانادیوم با استفاده از صدف دسته چاقویی (Solen rosemaculatus ) تحت word :

تعداد صفحات:17

چکیده:

خلیج فارسدر جنوب کشور از مهمترین آبراهه های جهانی است که متاسفانه به دلایل مختلفدر معرضانواع آلودگیها قرار دارد. یکی از مهمترین این آلودگیها، آلودگی فلزات سنگین است که به دلیل خصوصیات موتاژنیک و کارسینوژیکمی تواند بر روی موجودات زنده (نظیر دوکفه ایها) اثرات بسیار خطرناکی را به جا گذارد. از سوی دیگر دوکفه ایها به دلیل نوع تغذیه خود (Filter Feeder) بودن می توانند آلاینده ها را در بدن خود تا چندین برابر تغلیظ نمایند و بخوبی وضعیتآلودگی محیط را نمایشدهند. در تحقیق حاضر بافت نرم Solen rosemaculatus ک ه از دوکفه ایهای اقتصادی می باشند نسبتبه مقادیر پنج فلز سنگین (Co, Cr, Cd, Ni, V) در منطقه بندرخمیر(که یکی از بنادر مهم صیادی در استان هرمزگان در حاشیه خلیج فارساست) مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور نمونه هایی ب ا سایز 5-7 سانتیمت ر از منطق ه مذکور برداشت شدند سپس دوکفه ایها به آزمایشگاه منتقل و پس از بیومتری بافت نرم دوکفه ایها جدا شده و بعد از انجام مراحل آماده سازی و هضم با استفاده از دستگاه جذب اتمی(کوره گرافیتی) میزان فلزات سنگین اندازه گیری شد. نتایج حاصله بیانگر میانگین غلظتهای کبالت، کروم، کادمیوم و نیکل در فصول تابستان و زمستان است که به ترتیب کبالت 0075 و 0083 ، کروم 0100 و 0124 ، کادیوم 0013 و 0026 و نیکل 0984 و 1104 میکروگرم بر گرم وزن خشک می باشد .در حالیکه غلظت وانادیوم کمتر از حد تشخیص دستگاه مورد استفاده بود. نتایج حاصل از این تحقی ق حاکی از آن است که مقادیر بدست آمده خوشبختانه هنوز کمتر از حد مجاز استانداردهای جهانی می باشد. همچنین آنالیزهای آماری اختلاف معنی داری را در مورد کروم و کادمیوم در بین نمونه های برداشت شده از سایتهای مختلف و فصول مختلفنشان داد (005> p )

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir