مقاله اثر تنش شوری روی دمای برگ و عملکرد دانه لوبیا چیتی تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تنش شوری روی دمای برگ و عملکرد دانه لوبیا چیتی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری روی دمای برگ و عملکرد دانه لوبیا چیتی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
ازمایشی در سال 89 در گلخانه دانشگاه تبریز اجرا گردید تا اثر شوری S3,S2,S1,S0 به ترتیب شاهد 4 ، 8 و 12 دسی زیمنس برمتر روی دمای برگ و عملکردهای بیولوژیکی ودانه لوبیا چیتی رقم COS16 مورد تحقیق قرارگرفت آزمایش بصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار پیاده گردید با وجود اینکه اثر شوری روی دمای برگ معنی دار نبود با افزایش شوری دمای برگ بصورت خطی افزایش یافت بیوماس و عملکرد دانه در بوته بصورت معنی داری تحت تاثیر شوری قرارگرفتند عملکرد بیولوژیکی و دانه در بوته با افزایش شوری کاهش یافتند. این کاهش درشوری ها متوسط و شدید بسیار بیشتر از شوری کم بود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0