مقاله بررسی تاثیر ریزی ذرات خاکستر پوسته برنج برعملکرد پوزولانی آن در مخلوطهای سیمان پرتلند تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ریزی ذرات خاکستر پوسته برنج برعملکرد پوزولانی آن در مخلوطهای سیمان پرتلند تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ریزی ذرات خاکستر پوسته برنج برعملکرد پوزولانی آن در مخلوطهای سیمان پرتلند تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:14
چکیده:
یکی از مناسب ترین و متداولترین روشها جهت بهبود خصوصیات مکانیکی مخلوطهای سیمان پرتلند استفاده از افزودنی های پوزولانی می باشد در بین پوزولان های مصنوعی خاکستر پوسته برنج استعداد زیادی جهت نیل به این مهم از خود نشان داده است خصوصیات پوزولانی این ماده که از احتراق پوسته برنج در دماهای بالاتر از 500 درجه سانتی گراد تولید می شود وابستگی زیادی به مشخصه های احتراق نظیر دمای نهایی احتراق مدت زمان احتراق در دمای نهایی نرخ افزایش دما و روند خنک شدن دارد همچنین کیفیت و میزان آسیاب نمودن خاکستر خروجی کوره جهت دستیابی به ذراتی ریزتر از سیمان از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. دراین مطالعه تاثیر ریزی ذرات خاکستر پوسته برنج برروی عملکرد پوزولانی آن مورد مطالعه قرارگرفته است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0