مقاله بررسی فصلی افلاتوکسین در شیر تحت word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فصلی افلاتوکسین در شیر تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فصلی افلاتوکسین در شیر تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
افلاتوکسین ها متابولیت های سمی هستند که در غذای انسان و دام یافت می شوند هنگامی که نشخوار کننده غذای الوده به افلاتوکسین B2,B1 دریافت میکند این سم متابولیزه شده و بصورت افلاتوکسین M2M1 در شیر دفع می گردد سه گونه اسپرژیلوس – اسپرژیلوس فلاووس، اسپرژیلوس پارازیتیکوس و گونه هایی از اسپرژیلوس نومینوس، افلاتوکسین ها را تولید می کنند. افلاتوکسین M1 24-12 ساعت بعد از خوردن اولین جیره الوده به افلاتوکسین B1 در شیر ظاهر میشود بسیاری از محققان ارتباط خطی بین میزان افلاتوکسین B1 در غذای مصرفی دام گزارش کردند برای اندازه گیری افلاتوکسین M1 در دو فصل زمستان و تابستان با استفاده از روش اماری تصادفی انجام گردید. از روش معتبر شده اندازه گیری HPLC با استفاده از ستون ایمونوافینیتی ازمایشات انجام شد. براساس تحلیل اماری میزان الودگی دامداری های صنعتی و مراکز جمع اوری با یکدیگر برابر هستند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0