توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربردهای ازن در صنعت غذا تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربردهای ازن در صنعت غذا تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربردهای ازن در صنعت غذا تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربردهای ازن در صنعت غذا تحت word :

تعداد صفحات:6

چکیده:

ازن یک اکسیژن و ضد آلودگی قوی است. اگرچه درآمریکا استفاده از آن جدید است اما در کشورهای اروپایی زمان طولانی است که استفاده میشود. امواج فرابنفش و متدcorona discharge برای تولید ازن استفاده میشوند. اثر باکتری کشی ازن در طیف وسیعی از ارگانیسمها ثابت شده است که شامل باکتریهای گرم مثبت ،گرم منفی، اسپورها و سلولهای رویشی میشود. در این مقاله خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ازن، تولید آن و قدرت ضد میکروبی ازن با دو مکانیسم پیشنهادشده، به همراه بسیاری از پیشرفتهای استفاده ازن در صنعت غذایی توضیح داده خواهد شد. کاربردهای بیشماری از ازن درصنعت مثل بهداشت سطح غذا، بهداشت وسایل کارخانه های غذایی، تصفیه فاضلابها، تیمار و کاهشCOD و BOD فاضلاب کارخانههای غذایی، عملآوری میوهها و سبزیجات با ازن برای افزایش ماندگاری محصولات وجود دارد. ازن به دلیل تجزیه سریع هیچ باقیماندهای در غذا بر جای نمیگذارد. در این مقاله در مورد استفاده از ازن در صنعت غذا بحث شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir