توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شیرکنجد بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شیرکنجد بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شیرکنجد بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شیرکنجد بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک تحت word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
یکی از فرآورده های پروتئینی کنجد تولید عصاره شیر مانندی است که در سالهای اخیر در برخی کشورها متداول شده است و اصطلاحاَ به آن شیر کنجد می گویند. که حاوی ترکیبات پری بیوتیک می باشد. پری بیوتیک ها اجزای غذایی غیرقابل هضمی هستند که با تحریک انتخابی رشد یا فعالیت یک یا تعداد محدودی از باکتری ها در روده، اثرات مفیدی را در میزبان به جای می گذارند. به جهت بقاء بهتر و رشد و فعالیت بیشتر باکتریهای پروبیوتیک از یک سوی و بهبود ویژگیهای تکنولوژیکی ماست از سوی دیگر، ترکیبات پری بیوتیکی به فرمولاسیون آن اضافه می شود. در این مطالعه اثر جایگزینی شیر کنجد در 4 ( 14 و 21 ،7 ، 20 و 30 %) بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک در طی 21 روز نگهداری ماست (روزهای 1 ،10 ، سطح بررسی گردید. کشت آغازگر پروبیوتیک مورد استفاده در این مطالعه از نوع DVS و با نام تجاری La-5 از شرکت کریستن هانسن دانمارک تهیه شد. نشان داد که جایگزینی شیر کنجد باعث افزایش معنی دار شمارش کلی باکتری های پروبیوتیک و اسیدیته،کاهش سینرزیس و pH نمونه های ماست می شود(0/05 < p بهترین طعم مربوط به نمونه حاوی 10 % شیر کنجد و مناسب ترین بافت مربوط به نمونه حاوی 20 % شیر کنجد بود. در مجموع در تمام نمونه ها با گذشت زمان نگهداری، شمارش کلی باکتری های پروبیوتیک و PH کاهش، اسیدیته افزایش یافت. از بین نمونه ها در پایان 21 روز نگهداری، فقط نمونه های شامل 20 و 30 % شیر کنجد حاوی حداقل تعداد باکتری های پروبیوتیک cfu/g 6 10 طبق استاندارد IDF برای محصولات پروبیوتیک را دارا بودند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir