توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله احیاء وباززنده سازی بافت فرسوده بخش مرکزی شهر باتأکید بر برنامه ریزی مشارکتی (مطالعه موردی شهر سنندج) تحت word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله احیاء وباززنده سازی بافت فرسوده بخش مرکزی شهر باتأکید بر برنامه ریزی مشارکتی (مطالعه موردی شهر سنندج) تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله احیاء وباززنده سازی بافت فرسوده بخش مرکزی شهر باتأکید بر برنامه ریزی مشارکتی (مطالعه موردی شهر سنندج) تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله احیاء وباززنده سازی بافت فرسوده بخش مرکزی شهر باتأکید بر برنامه ریزی مشارکتی (مطالعه موردی شهر سنندج) تحت word :



تعداد صفحات:24
چکیده:
شهرها به مثابه موجودات زنده ای هستند که همواره نیاز به تجدید حیات دارند و همچون موجودات زنده نیازمند ترمیم و بازسازی بافتهای فرسوده ی خود و جایگزینی سلولهای نو با سلولهای کهنه هستند. بافت های فرسوده شهری باعناوین گوناگونی نظیر بافت توسعه نیافته ، ناکارآمد، ناپایدار و ; در متون شهرسازی مطرح شده است فرایند نوسازی می باید بر پایه نگرش اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی مردم استوار گردد و این نگاه در محدوده ی زمان خاص و جریانمحدود زندگی مردم نبایستی محاط شود. تمایل مردم ، نیاز آنها و ظرفیتها از ضرورتهای اصلی چنین نگاهی است. بخش مرکزی شهرها نقش مهمی در تأمین نیازهای حیات عمومی شهر بر عهده دارند. در این نواحی فعالیت هایتجاری و غیر تجاری تمرکز می یابد و شبکه حمل و نقل از هر جانب شهر به آنجا منتهی میشود. تنوع کاربرد وکارکردهای این محدوده از شهر سبب میشود، روزانه افراد زیادی برای تأمین نیازهای خود به آنجا مراجعه کنند. به همین دلیل این محدوده ها توانایی تبدیل شدن به فضایی بسیار جذاب و یا برعکس به فضایی بحرانی را در خود دارند.وجود بخش های مرکزی دچار افت شهری و تفاوت شرایط زیست افراد ساکن در نواحی دچار افت با سایر نواحی شهری و مشخصاً محدوده های مجاور مشکلاتی را ایجاد کرده است، که این امر برخورد برنامه ریزانه با نواحی دچار افت شهریرا امری اجتناب ناپذیر می نمایند. مهمترین عنصر در بازسازی و احیأ و نوسازی بافت فرسوده همیاری و مشارکت مردم است . بافت فرسوده را نمی توان با دانش و مدیریت امروز برای نسل فردا نوسازی کرد. برقراری و حفظ ارتباط پیوسته با مردم ، بازسازی اعتماد مردم به مجموعه ی مدیریت شهری و توجه اکید به ملاحظات فرهنگی ، اجتماعی و بومی مناطق می بایست از سیاست های اصلی باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir