توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر اثر افزودن سویا و م شتقات آن در فراورده های غلات تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر اثر افزودن سویا و م شتقات آن در فراورده های غلات تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر اثر افزودن سویا و م شتقات آن در فراورده های غلات تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر اثر افزودن سویا و م شتقات آن در فراورده های غلات تحت word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
هدف از این مقاله بررسی کاربردهای سویا و مشتقات ان در صنعت غلات و اثرات آن بر محصولات غذایی می باشد. دانه سویا منبع بسیار مناسبی از مواد می باشد. سویا دارای آثار مثبتی بر سلامتی همچون کهش کلسترول، جلوگیری از سرطان و محافظت در برابر بیماری های کلیوی و روده ای می باشد. سویا به دلیل دارا بودن پروتئین و خاکستر بالا، لستین، آنزیم لیپوکسی ژناز، خواص امولسیفایری، قدرت جذب آب بالا، چربی کم سبب بهبود خواص رئولوژیکی خمیر، بهبود بافت نان ، کاهش جذب روغن در دونات، سفید تر شدن نان، کهش مصرف تخم مرغ می شود. در کل کاربرد پروتئین سویا به دلیل ارزان بودن یک راه برای اهش چربی، افزایش مقدار پروتئین و بهبود ویژگی های کلی فرآورده های خمیری و جایگزین مناسبی برای مواد پروتئینی گران قیمت می باشد. از این رو بسته به نوع محصول درصدهای مختلفی از آرد سویا را می توان استفاده کرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir