توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع میکروبی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی تحت word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع میکروبی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع میکروبی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع میکروبی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی تحت word :



تعداد صفحات:5
چکیده:
ترخینه غذای سنتی تخمیری است که دوغ و بلغور گندم از ترکیبات اصلی سازنده ی آن می باشد. این محصول در نیمه ی غربی ایران مصرف فراوانی دارد، مخصوصاً به صورت سوپ در روزهای سرد زمستان مصرف می شود. 9 نمونه ی ترخینه از نقاط مختلف استان کرمانشاه جمع آوری ش. ایزوله ها با کمک ترکیبی از روش های فنوتیپیکی و ژنوتیپیکی از جمله، روش های بیوشیمیایی و پروفایل تخمیر قند و تکثیر ژن 16S rRNA به صورت دقیق شناسایی و گروه بندی شدند. بر طبق نتایج، 75 ایزوله متعلق به لاکتوباسیلوس پلانتاروم (19)، لاکتوباسیلوس فرمنتوم (17)، لاکتوباسیلوس پنتوسوس (9)، لاکتوباسیلوس برویس (8)، انتروکوکوس فاسیوم (7)، انتروکوکوس فکالیس (7)، لوکونوستوک سیتریوم (4)، پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی (2)، لاکتوباسیلوس دیولوورانس (1) و پدیوکوکوس پنتاساسئوس (1) بود. نتایج حاصله نشان از تنوع میکروبی بالای فلور لاکتیکی این ماده ی غذایی سنتی دارد که باعث وجود پتانسیل بالای این ماده ی غذایی به عنوان غذایی فراسودمند شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir