توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید پودر آلوئه ورا با استفاده از سه روش آون هوای گرم، تحت خلا و مایکروویو تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید پودر آلوئه ورا با استفاده از سه روش آون هوای گرم، تحت خلا و مایکروویو تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پودر آلوئه ورا با استفاده از سه روش آون هوای گرم، تحت خلا و مایکروویو تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید پودر آلوئه ورا با استفاده از سه روش آون هوای گرم، تحت خلا و مایکروویو تحت word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
هدف از این مطالعه تولید پودر آلوئه ورا به عنوان یک ماده افزودنی ارزشمند در بسیاری از مواد غذایی و دارویی با استفاده از آون هوای گرم و تحت خلا در دماهای 50، 70 و 90 درجه سانتی گراد و مایکروویو در سه توان 300، 600 و 900 وات بود. روش مایکروویو کوتاه ترین زمان را برای خشک کردن نیاز داشت که با افزایش توان از 300 به 900 وات، زمان نیز از 20 به 10 دقیقه کاهش یافت، این در حالی بود که زمان مورد نیاز برای روش آون هوای گرم بین 150 تا 300 دقیقه و تحت خلا 250 تا 550 دقیقه تغییر کرد. قابلیت جذب آب نمونه های خشک شده در آون 50C بیشتر از سایر نمونه ها بود. بعد از آن پودرهای خشک شده در آون 70C قرار داشتند. این در حالی بود که سایر پودرهای خشک شده در آون هوای گرم و یا تحت خلا تفاوت آماری معنی داری را با هم نشان ندادند. قابلیت جذب آب پودرهای تولید شده در مایکروویو نیز تفاوت آماری معنی داری با هم نداشتند و البته کمتر از سایرنمونه ها بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir