توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان تحت word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور بررسی اثرات نسبت های مختلف امگا3 و 6 جیره غذایی بر عملکرد فراسنجه خونی تری گلیسرید مادیان در یک سیکل فحلی تعداد 16 راس مادیان نژاد عرب (سن بین 3 تا 9 سال و وزن 300 تا 500 کیلوگرم) در قالب یک طرح کاملا تصادفی در 4 تیمار و مجموعا 4 تکرار گروه بندی شدند. تیمارهای آزمایشی به ترتیب شامل : تیمار1، 40 گرم روغن ماهی/اسب/ روز. تیمار2، 40 گرم روغن آفتاب گردان/اسب/ روز. تیمار3، 20 گرم روغن ماهی و 20 گرم روغن آفتاب گردان/ اسب/ روز. و گروه 4؛ کنترل. آزمایش به مدت 40 روز به طول انجامید که جهت بررسی آبستنی، مادیان ها در طول سیکل اصلی کشش کردند. جهت بررسی تری گلیسرید در طول سیکل اصلی هر 5 روز از مادیان ها خون گیری بعد از 2 ساعت بعد از وعده غذایی صبح انجام گرفت که در همان روز نمونه ها جهت بررسی به آزمایشگاه فرستاده شد. بعد از بدست آوردن نتایج مشخص شد، استفاده از روغن ماهی باعث کاهش تری گلیسرید خون شده است و در گروهی که هیچ روغنی در جیره استفاده نشده است، میزان تری گلیسرید در طول آزمایش بیشتر شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir