توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آشنایی با چیلر تحت word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آشنایی با چیلر تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آشنایی با چیلر تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آشنایی با چیلر تحت word :

آشنایی با چیلر

فهرست
انرژی الكتریكی سبز خورشیدی
گرایش حرارات و سیالات
مکانیک سیالات
تاریخچه
سیالات
استاتیک سیالات
جریان با سطح آزاد
مکانیک سیالات محاسباتی
چیلر جذبی
چیلر تراکمی
مشخصات فنی و بهای چیلرهای آبی – تراکمی موجود در بازار

انرژی الكتریكی سبز خورشیدی
در 100 سال اخیر، افزایش مصرف سوختهای فسیلی منجر به بالاتر رفتن غلظت اتمسفری دی اكسید كربن تا 30شده اس ت تا آنجا كه 42 % از انرژی مورد نیاز، از سوختها ی فسیلی ( نفت و گاز و )… تأمین میشود و پیش بینی شده است تا سال 2010 میلادی، آسیا به بزرگترین مصرف كننده انرژی در دنیا تبدیل خواهد شد.

در كشور ما نیز %38 سوخت مصرفی به ساختمانها اختصاص داده شده كه در كنار هزینه های بالای آن برای مصرف كننده، با خطر روبه اتمام بودن منابع و آلودگی محیط زیست همراه است كه این مهم استفاده از سرچشمه های تجدیدپذیر انرژی را واجب میگرداند.از آنجا كه این انرژیهای تجدیدپذیر منجر به تولید مقادیر بسیار بسیار ناچیزی و در برخی موارد هیچ نوع از گازهای گلخانه ای میگردند؛ لذا یكی از سوختهایی كه به زودی در دنیا رتبه اول مصرف را به خود اختصاص میدهد، انرژی الكتریكی سبز خورشیدی میباشد.

جالب است كه بدانیم مقدار انرژی دریافتی زمین از خورشید در هر 15 دقیقه،برابر با مقدار انرژی مصرفی تمام كشورهاست.با این تفاسیر امروزه مشاهده میشود كه ژاپن با تولیدبیش ا ز 45 درصد انرژی خورشیدی در سطح بین المللی،بیشترین مقدار سلولهای خورشیدی نصب شده را بر حسب تعداد افراد كشور خود دارا است. همچنین بعد از ژاپن،كشورهای اروپایی و ایالا ت متحده امریكا نیز قابل ملاحظه ترین بازارهای بهر ه بری از انرژی سبز را تحت پوشش داشته و اهمیت آن به حدی رسیده است كه كشو ر آلمان بخشی از مالیات دریافتی از مردم خود ر ا صرف سرمایه گذاری در این زمینه مینماید.

در این مقاله نیز سعی شده است كه با معرفی عملكرد سیستمهای وابسته به انرژی خورشیدی و بررسی موقعیت فنی – اقتصادی چیلرهای جذبی( بعنوان سیستم تهویه مطبوع ساختما ن) ونحوه عملكرد پانلهای هوشمند خورشیدی در طراحی و معماری مناسب ساختمانها، بر این نكته تأكید شود كه با واقع بودن ایران بر روی كمربند زرد كره زمین و با تكیه بر این واقعیت كه میزان كل انرژی خورشیدی كه به كشور میتابد،بیش از 3000 برابر انرژی مورد نیاز آن است و میزان دریافت آفتاب سالانه در ایران، حدود 1000 برابر تمامی مصرف و صادرات سالانه انرژی كشور میباشد.

لذا با طراحی بهینه سیستم های خورشیدی ،بجای اختصاص یارانه به سوختهای فناپذیر فسیلی میتوان با اقدام به ساخت سیستمهای گرمایش و سرمایش خورشیدی در ساختمانها و نیز احداث نیروگاههای انرژی خورشیدی در صنعت میتوان به این مهم دست یافت.از این رو ما باید در اول وارد بحث آشنایی با سیالات و گرایشات حرارتی شده سپس به معرفی دو نوع چیلر بپردازیم.

گرایش حرارات و سیالات
پیچیدگی و گستردگی علوم باعث شده شاخه های مختلف علمی و مهندسی پدید آید.گرایش حرارت و سیالات همانطور که از نام آن پیداست از دو بخش اصلی تشكیل می شود :
سیالات: که درس مكانیك سیالات درس پایه این بحث می باشد
حرارت : که دروس ترمو دینامیك و انتقال حرارت از دروس پایه این بحث می باشند
سه درس مهم و ریاضییات ستونهای اصلی این گرایش را تشكیل می دهند.

حال به تعریف این سه درس می پردازیم
ترمو دینامیك : یكی از دروس جذاب و شیرین دنیای مهندسی است و می توان آن را دانش انرژی و انتروپی نامید. به زبان عامه ترمودینامیك علمی است که با گرما و كار و آن دسته از خواص مواد که با گرما و كار بستگی دارند سرو كاردارد ترمو دینامیك در طراحی اجزای بخصوصی مانند : توربین بخار پیل سوختنی انواع یخچالها موتور موشك موتورهای احتراق داخلی و; می باشد
انتقال حرارت : ترمو دینامیك در مورد حالات نهایی یك فرایند بحث می كند اما در مورد ماهیت اندر كنش و نرخ زمانی آن هیچ توضیحی نمی دهد اما در درس انتقال حرارت به گسترش تجزیه تحلیلهای ترمو دینامیكی از طریق مطالعه شیوه های انتقال حرارت و بدست آوردن روابطی برای محاسبه نرخ گرما می پردازیم . مباحث ترمو دینامیك و انتقال حرارت مكمل یك دیگرند.

پدیده انتقال حرارت در مسائل صنعتی روز كاربرد فراوانی دارد به عنوان مثال انتقال گرما در رابطه با تبدیل انرژی خورشیدی برای گرمایش و تهویه مطبوع و تولید توان الكتریكی اعم از شكافت هسته ای و گداخت هسته ای و ;

مکانیک سیالات : بررسی و شناخت قوانین حاكم بر سیال است و برای هر کس که بخواهد با سیال برخورد عملی نماید ضروری می باشد . علم مكانیك سیالات عبارتند از درک عمیق خواص سیالات و كاربرد قوانین اساسی دینامیك و ترمو دینامیك . دروس تهویه و تبرید , توربو ماشین , نیروگاه حرارتی , مكانیك گاز , موتورهای احتراق داخلی و ; همه با این سه درس مذكوردر ارتباط مستقیم هستند .

مکانیک سیالات
یا شاره‌ها دانشی است که به بررسی شاره‌های ساکن و متحرک و برهمکنش میان آنها و اجسام ساکن یا متحرک واقع در داخل یا پیرامون آنها می‌‌پردازد
با توجه به این که استاتیک و تحرک شاره‌ها در طبیعت ، صنعت و زندگی روزمره انسان کاربرد فراوان دارد، لذا دانشمندان آزمایشهای گسترده و اغلب مبتکرانه را در این زمینه ترتیب می‌‌دهند. این آزمایشها بیشتر کاربرد صنعتی دارند و همین امر سبب ایجاد علمی ‌به نام مکانیک سیالات شده است. لازم به ذکر است که مکانیک سیالات محاسباتی ، در صنایع هوایی و ساخت سفینه‌های فضایی کاربرد دارد، به همین دلیل نیاز به تحقیقات و پژوهشهای علمی ‌و عملی در مکانیک سیالات وجود دارد.

تاریخچه
تا اوایل قرن بیستم مطالعه سیالات را اساسا دو گروه هیدرولیک‌دانان و ریاضیدانان، انجام می‌‌دادند. هیدرولیک‌دانان به صورت تجربی کار می‌‌کردند، در حالی که ریاضیدانان توجه خود را بر روشهای تحلیلی متمرکز کرده بودند. آزمایشهای وسیع و اغلب مبتکرانه گروه اول اطلاعات زیاد و ارزشمندی را در اختیار مهندس کاربردی آن روز قرار می‌‌داد. البته به علت عدم تعمیم یک نظریه کارآمد این نتایج دارای ارزش محدودی بودند. ریاضیدانان نیز با غفلت از اطلاعات تجربی مفروضات آن چنان ساده‌ای را در نظر می‌‌گرفتند که نتایج آنها گاه بطور کامل با واقعیت مغایرت داشت.

محققان برجسته‌ای مانند رینولدز ، فرود ، پرانتل و فن کارمان پی بردند که مطالعه سیالات باید آمیزه‌ای از نظریه و آزمایش باشد. این مطالعات سرآغازی برای رسیدن علم مکانیک سیالات به مرحله کنونی آن بوده است. تسهیلات جدید پژوهش و آزمون که ریاضیدانان و فیزیکدانان ، مهندسان و تکنیسین‌های ماهر در کار جمعی از آن استفاده می‌‌کنند، هر دو دیدگاه را به هم نزدیک می‌‌کند.

سیالات
سیال را ماده‌ای تعریف می‌کنند که وقتی تنش برشی هر چند کوچکی وجود داشته باشد، شکل آن بطور پیوسته تغییر کند. جسم جامد وقتی تحت تاثیر تنش برشی قرار بگیرد، تغییر مکان معینی می‌‌دهد، یا کاملا می‌‌شکند. مثلا قطعه جامد وقتی تحت تاثیر تنش برشی قرار بگیرد، تغییر شکلی می‌‌دهد که آن را با زاویه مشخص کرده‌ایم. اگر به جای آن یک ذره سیال قرار داشت، ثابتی وجود نداشت، حتی اگر تنش بینهایت کوچک می‌‌بود. در عوض تا وقتی که تنش برشی اعمال شود، یک تعییر شکل پیوسته ادامه دارد.

در موادی مانند پارافین که گاهی آنها را پلاستیک می‌‌نامیم، هر دو نوع تغییر شکل برشی را می‌‌توان یافت که اگر به مقدار معینی کمتر باشد، تغییر مکانهایی مشابه تغییر مکان جسم جامد بوجود می‌‌آید و اگر مقدار تنش برشی بیش از این مقدار باشد، به تغییر شکل پیوسته‌ای مشابه تغییر شکل سیال می‌‌انجامد. مقدار این تنش برشی حد فاصل ، به نوع و حالت ماده بستگی دارد.

استاتیک سیالات
اگر تمام ذرات یک سیال یا بی حرکت باشند، یا نسبت به یک دستگاه مختصات لخت بطور همسان سرعت ثابت داشته باشند، آن سیال را استاتیک در نظر می‌‌گیرند.

در سیال ساکن یا سیال در حال حرکت یکنواخت ، از آنجا که سیال نمی‌‌تواند بدون حرکت در برابر تنش برشی مقاومت کند، سیال ساکن لزوما باید بطور کامل از تنش برشی فارغ باشد. سیالی که حرکت یکنواخت دارد، یعنی جریانی که در آن سرعت تمام اجزا یکسان است، نیز فارغ از تنش برشی است، زیرا تغییرات سرعت در تمام جهتها در جریان یکنواخت باید صفر باشد.

جریان با سطح آزاد
جریان با سطح آزاد معمولا به جریانی از مایع گفته می‌‌شود که در آن قسمتی از مرز جریان که سطح آزاد نامیده می‌‌شود، فقط تحت تاثیر شرایط معینی از فشار قرار داشته باشد. حرکت آب در اقیانوسها ، در رودخانه‌ها و همچنین جریان مایعات در لوله‌های نیمه پر ، جریانهایی با سطح آزاد به شمار می‌‌آیند که در آنها فشار جو روی سطح مرز اعمال می‌‌شود. در تحلیل جریان با سطح آزاد ، وضعیت هندسی سطح آزاد از قبل معلوم نیست.

تعیین شکل هندسی مربوطه یک قسمت از جواب است، یعنی با یک شرط مرزی بسیار دشوار مواجهیم. به همین دلیل تحلیلهایی کلی بسیار پیچیده هستند و خارج حوزه این مقاله قرار می‌‌گیرند. اگرچه قسمت اعظم مبحثی که باید بررسی شود، در آغاز فقط برای متخصصان هیدرولیک و مهندسان ساختمان جالب به نظر می‌‌رسد، ولی بعدا خواهید دید که امواج آب و پرش هیدرولیکی ، به ترتیب با موج فشاری و موج شوکی که در جریان تراکم پذیر بررسی می‌‌شوند، قابل قیاس‌اند.
مکانیک سیالات محاسباتی
با ورود کامپیوتر به صحنه ، روش سومی ‌به نام مکانیک سیالات محاسباتی پدید آ‌مده است. وقتی با استفاده از کامپیوتر پارامترهای مختلف مورد نظر را که در برنامه هستند، به اختیار تغییر می‌‌دهیم، با شبیه سازی عددی دینامیک سیالات سر و کار پیدا می‌‌کنیم.

به کمک این شیوه پدیده‌های جدید کشف شده‌اند، قبل از آن که به کمک آزمایش و در عمل یافت شده باشند. به این ترتیب می‌‌توان مکانیک سیالات محاسباتی را به عنوان رشته علمی ‌جداگانه‌ای تلقی کرد که مکمل دینامیک سیالات نظری و آزمایشی به شمار می‌‌آید.

صنایع بطور روزمره از کامپیوتر بهره می‌‌گیرند تا از آن برای حل کردن مسائلی مربوط به جریان سیال که برای طراحی وسیله‌هایی چون پمپها ،‍ کمپرسورها و موتورها مورد نیازند، کمک بگیرند.

مهندسان هواپیما جریان سه بعدی پیرامون کل هواپیما را در کامپیوتر شبیه سازی می‌‌کنند تا مشخصه‌های پرواز را پیش بینی کنند. در حقیقت قسمت قابل توجهی از بودجه طرح و توسعه غالبا به بررسیهای مبحث دینامیک سیالات محاسباتی اختصاص داده می‌‌شود.

 

چیلر جذبی
طرز كار چیلر جذبی (ابزرپشن)
1- ماده جاذب همان لیتیم برماید است .
2- مایع مبرد همان آب می باشد .
3- آب توسط پمپ رفیژراند بر روی سطح خارجی لوله های اواپراتور پاشیده میشود.
4- بخار آب از اواپراتور به ابزوربر کشیده می شود و توسط لیتیم بروماید که بر روی لوله
های ابزربر پاشیده می شود جذب می گردد .

5- لیتیم به دلیل جذب آب رقیق می شود و برای اینکه غلظت آن را دوبار برگردانیم ، آب توسط پمپ به درون ژنراتور برده میشود .
6- در ژنراتور به لیتیوم ما توسط گرمای دیگ حرارت داده می شود در نتیجه آب به شکل بخار از لیتیوم جدا می گردد و دوباره بخار می شود .

7- بخار آب از میان کندانسور عبور می کند ، در آنجا به لوله های سرد کندانسور (تقطیر کننده) برخورد می کند ، گرما از دست میدهد و بخار به آب تبدیل می شود .
8- آب دوباره به درون اواپراتور بازمیگردد و چرخه بالا دوباره تکرار می شود .
9- محلول لیتیوم برومابد (محلول جاذب) غلیظ شده و مجدا” از ژنراتور به ابزوربر باز می گردد و چرخه جدید آغاز می شود.

10- کارایی این سیکل از طریق عبور لیتیم رقیق نسبتا” سرد و لیتیوم غلیظ نسبتا” گرم از میان مبدل حرارتی ( هیت ایکس چنجر) افزایش می یابد .
11- شکل زیر طرقه کار ابزربشن را

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir