مقاله ارزیابی بافتی محصولات کشاورزی به روش مکانیکی آکوستیکی تحت word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی بافتی محصولات کشاورزی به روش مکانیکی آکوستیکی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی بافتی محصولات کشاورزی به روش مکانیکی آکوستیکی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:17
چکیده:
ارزیابی بافت یکی از اصول کلیدی در تعیین کیفیت محصولات کشاورزی می باشد. نقش اساسی بافت را میتوان در تعیین زمان برداشت، شرایط انبارداری و همچنین شرایط فرآوری محصولات و نیز بازار پسندی دانست. بافت با توجه به القای احساس تردی، نرمی و یا سفتی می تواند نقش اساسی در ترغیب مشتری را بازی کند. در این میان تردی به دلیل حس تازه گی و کیفیتی که به مصرف کننده میدهد، جایگاه مهمی را داراست. ترد به محصولی کمی سخت و شکننده با تولید صدایی مشخص در حین شکست گفته می شود که به دو دسته محصولات ترد خشک مانند چیپس و ترد مرطوب مانند سیب دسته بندی می شوند. آنالیز بافت محصولات ترد از سه مرحله آزمون چشایی، آزمون مکانیکی و تحلیل مورفولوژیک تشکیل می شود که به دلیل هزینه و وقت زیادی که آزمون چشایی به خود اختصاص می دهد، تمایل به سمت مدل سازی نتایج آزمون چشایی با استفاده از داده های آزمون های نوین ابزاری و تحلیل رایانه ای رفته است. آزمون ابزاری مورد بررسی در این مطالعه شامل سه قسمت مکانیکی، آکوستیکی و پردازش داده بوده که به ترتیب با استفاده از دستگاه آزمون جامع کشش و فشار، سامانه آکوستیکی و رایانه صورت می گیرد. در این مطالعه به بررسی روش ها و مطالعات انجام شده در بخش ارزیابی بافت به روش مکانیکی و آکوستیکی خواهیم پرداخت.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0