توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی بافتی محصولات کشاورزی به روش مکانیکی آکوستیکی تحت word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی بافتی محصولات کشاورزی به روش مکانیکی آکوستیکی تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی بافتی محصولات کشاورزی به روش مکانیکی آکوستیکی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی بافتی محصولات کشاورزی به روش مکانیکی آکوستیکی تحت word :



تعداد صفحات:17
چکیده:
ارزیابی بافت یکی از اصول کلیدی در تعیین کیفیت محصولات کشاورزی می باشد. نقش اساسی بافت را میتوان در تعیین زمان برداشت، شرایط انبارداری و همچنین شرایط فرآوری محصولات و نیز بازار پسندی دانست. بافت با توجه به القای احساس تردی، نرمی و یا سفتی می تواند نقش اساسی در ترغیب مشتری را بازی کند. در این میان تردی به دلیل حس تازه گی و کیفیتی که به مصرف کننده میدهد، جایگاه مهمی را داراست. ترد به محصولی کمی سخت و شکننده با تولید صدایی مشخص در حین شکست گفته می شود که به دو دسته محصولات ترد خشک مانند چیپس و ترد مرطوب مانند سیب دسته بندی می شوند. آنالیز بافت محصولات ترد از سه مرحله آزمون چشایی، آزمون مکانیکی و تحلیل مورفولوژیک تشکیل می شود که به دلیل هزینه و وقت زیادی که آزمون چشایی به خود اختصاص می دهد، تمایل به سمت مدل سازی نتایج آزمون چشایی با استفاده از داده های آزمون های نوین ابزاری و تحلیل رایانه ای رفته است. آزمون ابزاری مورد بررسی در این مطالعه شامل سه قسمت مکانیکی، آکوستیکی و پردازش داده بوده که به ترتیب با استفاده از دستگاه آزمون جامع کشش و فشار، سامانه آکوستیکی و رایانه صورت می گیرد. در این مطالعه به بررسی روش ها و مطالعات انجام شده در بخش ارزیابی بافت به روش مکانیکی و آکوستیکی خواهیم پرداخت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir