مقاله بهینه سازی فرایند تولید پروتئین تک یاخته درکشت ناپیوسته ازقارچ آسپرژیلوس نایجر با روش تاگوچی تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند تولید پروتئین تک یاخته درکشت ناپیوسته ازقارچ آسپرژیلوس نایجر با روش تاگوچی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند تولید پروتئین تک یاخته درکشت ناپیوسته ازقارچ آسپرژیلوس نایجر با روش تاگوچی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:12
چکیده:
پروتئین تک یاخته به عنوان جایگزینی مناسب برای پروتئین های حیوانی و گیاهی درسالهای اخیر موردتوجه قرارگرفته است دراین تحقیق تولید پروتئین تک یاخته دریک فرایند تخمیر ناپیوسته درحالت غوطه ور با استفاده ازقارچ اسپرژیلوس نایجر مورد بررسی قرارگرفت طراح ازمایشها جهت بهینه سازی محیط کشت با استفاده ازنرم افزار Qualitek 4 وروش تاگوچی اماری انجام شد اثرپارامترهای غلظت گلوکز سولفات منیزیم سولفاتهیدروژن پتاسیم و پ هاش درچهارسطح بررسی شد شرایط بهینه دردمای 27درجه سانتیگراد و سرعت همزدن 200دور دردقیقه برای غلظت گلوکز سولفات منیزیم فسفات هیدروژن پتاسیم و پ هاش برای دستیابی به بیشینه وزن خشک سلولی معادل با 45گرم برلیتر به ترتیب برابر با 70و2و7گرم برلیتر و 5بدست آمد سپس تولید پروتئین تک یاخته با شرایط بهینه درازمایشگاه انجام شد میزان تولید محصول دراین شرایط برابر با 42گرم برلیتر بود که 6درصد با مقدار پیش بینی شده توسط نرم افزار تفاوت داشت
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0