توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نیتریک اکسید بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم گاویاتا تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نیتریک اکسید بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم گاویاتا تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نیتریک اکسید بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم گاویاتا تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نیتریک اکسید بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم گاویاتا تحت word :



تعداد صفحات:12
چکیده:
در این پژوهش، اثر غلظت های مختلف سدیم نیتروپروساید ماده آزاد کننده نیتریکاکسید در حفظ کیفیت پس ازبرداشت میوه توت فرنگی رقم گاویاتا بررسی شد. آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار، شامل چهار سطح نیتریکاکسید3و5و7و9 میکرومول در لیتر( و شاهد تر )آب مقطر( و شاهد خشک )بدون هیچ تیماری( در سه تکرار )هر تکرار شامل 5 عدد میوه به مدت 55 ثانیه در دمای اتاق اسپری گردید و در سردخانه با دمای 4 درجهسانتی گراد به مدت 55 روز نگهداری شدند. شاخص های کیفی شامل کاهش وزن میوه، آنتوسیانین، ویتامین ث، اسیدیتهpH عصاره میوه، اسید کل، مواد جامد محلول و شاخص رسیدگی مورد اندازه گیری قرار گرفت. میوه های تیمار شده با نیتریک اکسید 5 میکرو مول در لیتر به طور معنی داری کاهش وزن کمتری در مقایسه با شاهد داشتند. همچنین آنتوسیانین و ویتامین ث میوه هایتوت فرنگی تیمار شده نسبت به میوه های تیمار نشده، به طور معنی داری بهتر حفظ گردید. نیتریک اکسید نسبت به شاهد باعث کاهش مواد جامد محلول، اسیدیته و اسید کل در میوه های توت فرنگی رقم گاویاتا گردید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir