مقاله بررسی موانع توسعه کشاورزی ارگانیک و راهکارهای بهبود آن تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی موانع توسعه کشاورزی ارگانیک و راهکارهای بهبود آن تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی موانع توسعه کشاورزی ارگانیک و راهکارهای بهبود آن تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:12
چکیده:
امروزه برای تولید بیشتر در کشاورزی از هزاران تن نوع ماده شیمیایی صنعتی استفاده میشود که شرایطمخاطرهآمیزی را برای جامعه فراهم میآورد. اخیرا برای رهایی از این مشکلات، کشاورزی زیستی یا ارگانیک موردتوجه قرار گرفته است. کشاورزی ارگانیک در ایران با تدوین استاندارد ملی ارگانیک با عنوان راهنمای تولید،فراوری، برچسب گذاری و بازاریابی مواد غذایی ارگانیک به صورت اصولی، بنیان گذاری گردید که این استانداردملی ارزشمند در تاریخ سوم مهر 1387 به تصویب کمیته ی ملی استاندارد خوراک و فراورده های غذایی رسید. نتایجبررسی ها حاکی از آن است که بر سر راه توسعه کشاورزی ارگانیک موانع متعددی وجود دارد که از مهمترین آنهامی توان به کم بودن حمایت های دولتی از محصولات ارگانیک، عدم فرهنگ مصرف محصولات ارگانیک، عدم وجودسیاست ها و قوانین مشخص در زمینه ی اجرای کشاورزی ارگانیک و ضعف نظام آموزشی در فرهنگ سازی برای تولیدو مصرف محصولات ارگانیک اشاره نمود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0