توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مکانیزم ازون و اثر آن بر شیمی روغن و تولید ازوئید تحت word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مکانیزم ازون و اثر آن بر شیمی روغن و تولید ازوئید تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مکانیزم ازون و اثر آن بر شیمی روغن و تولید ازوئید تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مکانیزم ازون و اثر آن بر شیمی روغن و تولید ازوئید تحت word :



تعداد صفحات:16
چکیده:
امروزه استفاده از روشهای غیرحرارتی نگهداری مواد غذایی در حال گسترش است که علاوه بر افزایش عمر انبارمانی کیفیت غذا نیز مطلوب باقی می ماند. استفاده از ازون یکی از روش های غیرحرارتی برای غیرفعال کردن میکروارگانیسم ها و یا نگهداری مواد غذایی است. یکی از جنبه های استفاده از ازون اثر آن بر باکتری ها (فرم رویشی و اسپور)، قارچ ها، پروتوزوا، ویروس هاست. خاصیت اکسیداسیون قوی قوی و توانایی عبور از غشاهای بیولوژیکی دو خصوصیت عمده هستند که توانایی میکروب کشی ازون را تشکیل می دهند. همچنین ازون برای ضدعفونی کردن آب مورد استفاده قرار می گیرد و آب اوزنه شده دارای اثرات ضدمیکروبی می باشد. ازون به علت قیمت پایین، ارزان بودن و امنیت و کارایی بالا در تجزیه آفلاتوکسین ها به صورت گسترده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گرفته است. ازون دار کردن روغن اخیراً توجه زیادی را به خود جلب کرده است. روغنهای ازونه ی ا ازونید دارای اثرات ضد باکتریایی و ضدقارچی هستند که در صنعت غذا و دارو کاربرد دارند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir