توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص امولسیفایری صمغ استخراج شده از گیاه بومی چرخک تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص امولسیفایری صمغ استخراج شده از گیاه بومی چرخک تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص امولسیفایری صمغ استخراج شده از گیاه بومی چرخک تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص امولسیفایری صمغ استخراج شده از گیاه بومی چرخک تحت word :



تعداد صفحات:12
چکیده:
مطالعات متعددی در زمینه انواع ویژگی های امولسیفایری صمغ های بدست آمده از منابع مختلف انجام شده است. با وجود این تاکنون تحقیق جامعی در خصوص ویژگی های مذکور در مورد صمغ چرخک (Launaea acanthodes) صورت نگرفته است. صمغ چرخک یکی از گونه های متداول دارویی در مناطق مرکزی ایران است. این صمغ به روش استخراج الکلی توسط اتانول 90 درصد استخراج شده است درصد بازده این صمغ 40/4 درصد تعیین شده است. در این مطالعه خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک بررسی شده که امولسیون های روغن سویا (10w/w%) با غلظت های صمغ 1، 2، 4 و 6 درصد تهیه شد. کشش سطحی و بین سطحی، تست پایداری و ویسکوزیته برای تمام امولسیون ها انجام شد. بنابراین پژوهش افزایش غلظت صمغ در امولسیون ها باعث کاهش کشش سطحی و بین سطحی و افزایش ویسکوزیته می شود همچنین آزمایش پایداری ثبات کلی خوبی را در طی دو ماه داشت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir