مقاله مبانی غذای سلامتی زادر کتاب و سنت تحت word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مبانی غذای سلامتی زادر کتاب و سنت تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مبانی غذای سلامتی زادر کتاب و سنت تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:18
چکیده:
اسلام به عنوان کاملترین دین اسمانی توجهی خاص به تمام جوانب حیات انسان داشته است و هرآنچه که جهت رشد مطلوب و رسیدن به شکوفایی استعدادهای جسمی و روحی ضروری است را مدنظر قرارداده است دراین راستا توجه خاص به غذاوتغذیه درقران و علوم پزشکی شدها ست این تحقیق برآن است که بابررسی توصیه های اسلام درمورد تغذیه میزان همخوانی آنها را با اصول علمی روزامد درعلوم پزشکی دریابد که نتایج حاصل ازآن به شنخت بهتر سیره نبوی بینجامدازمنظر قران سلامت تغذیه ازعوامل تاثیرگذاردرشکل گیری بعدجسمی و روحی انسان می باشد بنابراین نتایج مطالعه نشانگر آن است که تغذیه غیر ازاثار جسمانی دارای پیامدهیا روحی ومعنوی درحوزه اخلاق و رفتارانسان میباشد لذاباتوجه به منابع اسلامی و تطبیق آن با توصیه های علم پزشکی دررابطه باتغذیه مشخص میگردد که همه این اموزه ها باتوجه به اصول علمی تدوین و درصورت عمل به آن انسان به سلامتی مطلوب دست می یابد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0