توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد و کارایی کشت مخلوط کنجد (.Sesamum indicum L) با لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L) در سطوح مختلف کود نیتروژن تحت word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد و کارایی کشت مخلوط کنجد (.Sesamum indicum L) با لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L) در سطوح مختلف کود نیتروژن تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد و کارایی کشت مخلوط کنجد (.Sesamum indicum L) با لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L) در سطوح مختلف کود نیتروژن تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد و کارایی کشت مخلوط کنجد (.Sesamum indicum L) با لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L) در سطوح مختلف کود نیتروژن تحت word :



تعداد صفحات:18
چکیده:
به منظور ارزیابی کشت مخلوط کنجد با لوبیا سفید در سطوح مختلف کود نیتروژن و تعیین بهترین نسبت اختلاط در کشت مخلوط دوگونه گیاهی و میزان مناسب نیتروژن، آزمایشی در سال زراعی 1392 در مزرعه ای واقع در شهرستان بابل به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. سه سطح کودی (صفر، پنجاه و صد کیلوگرم در هکتار کود ا وره) به عنوان عامل اصلی و نسبت های اختلاط (تک کشتی کنجد و لوبیا سفید، نسبت های 25:75، 50:50 و 75:25 کنجد: لوبیا سفید) به عنوان کرت های فرعی بودند. نتایج نشان دادند که عملکرد کنجد و لوبیا سفید بطور معنی داری تحت تأثیر نسبت های کاشت قرار گرفتند، بطوریکه بیشترین مقدار عملکرد کنجد (2003/9 کیلوگرم در هکتار) و لوبیا سفید (1904/5 کیلوگرم در هکتار) در تیمار کشت خالص هر کدام از آن ها بدست آ مد. همچنین عملکرد دو گونه گیاهی بطور معنی داری تحت تأثیر مقادیر مختلف کود نیتروژن قرار گرفتند، بطوریکه بالاترین مقدار عملکرد هر یک از آنها در تیمار صد کیلوگرم در هکتار بدست آمد. بیشترین مقدار ارزیابی ن سبت برابری زمین (LER) برابر 1/37 بود که مربوط به تیمار 75:25 (کنجد: لوبیا سفید) بود. میزان کود پنجاه و صد کیلو گرم در هکتار به ترتیب با 20 و 17 درصد افزایش محصول برتری نشان دادند، هر چند این دو سطح کودی از لحاظ نسبت برابری زمین در یک گروه آماری قرار داشتند. بیشترین مقدار شاخص بهره وری سیستم (؟؟؟؟) نیز به ترتیب مربوط به تیمارهای 75:25 (2767/5 و 50:50 (2649/7) (کنجد- لبیا سفید ) بود. همچنین بیشترین بهره وری سیستم از سطح کودی صد کیلوگرم در هکتار (3363/9) بدست آمد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir