توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فرآیند اکستروژن بر ریزساختار و استحکام کامپوزیت Al6061-SiC تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فرآیند اکستروژن بر ریزساختار و استحکام کامپوزیت Al6061-SiC تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فرآیند اکستروژن بر ریزساختار و استحکام کامپوزیت Al6061-SiC تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فرآیند اکستروژن بر ریزساختار و استحکام کامپوزیت Al6061-SiC تحت word :

مقاله بررسی تاثیر فرآیند اکستروژن بر ریزساختار و استحکام کامپوزیت Al6061-SiC تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تیر 1388 در دانشکده فنی دانشگاه تهران از صفحه 159 تا 167 منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر فرآیند اکستروژن بر ریزساختار و استحکام کامپوزیت Al6061-SiC
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کامپوزیت زمینه آلومینیم, ذرات کاربید سیلیسیم
مقاله فرآیند اکستروژن
مقاله تخلخل
مقاله استحکام کششی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کامپوزیت های آلومینیم – کاربید سیلیسیم از نظر استحکام عالی، انعطاف پذیری خوب، خواص خوردگی مطلوب، ضریب انبساط حرارتی پایین و قیمت مناسب از پرکاربردترین کامپوزیت های زمینه فلزی می باشند. تولید کامپوزیت های ریختگی، به طور معمول با مشکلاتی نظیر توزیع نامناسب فاز ثانویه، به دلیل ترشوندگی ضعیف ذرات سرامیكی توسط مذاب، تخلخل و تشكیل خوشه های حفره – ذرات مواجه است. بنابراین برای رسیدن به خواص مطلوب و تکرارپذیر، استفاده از فرآیندهای ثانویه برای این مواد، موضوعی ضروری به نظر می رسد. در این پژوهش کامپوزیت Al6061-10Vol.%SiC با اندازه متوسط ذرات 48 میکرومتر به روش ریخته گری هم زدنی تولید و تاثیر فرآیند اکستروژن بر ریزساختار و استحکام کششی آن بررسی شد. نتایج حاصل نشان می دهد که اعمال فرآیند اکستروژن، باعث کاهش اندازه ذرات تقویت کننده و میزان تخلخل نسبت به حالت ریختگی می شود. همچنین با افزایش دما و یا نسبت اکستروژن استحکام کششی درکامپوزیت افزایش می یابد زیرا حفره های موجود در ریزساختار کاهش و پیوند در فصل مشترك بهبود می یابد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir