توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطح علوفه، منبع و سطح چربی بر شاخص های پرواربندی، اجزای چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطح علوفه، منبع و سطح چربی بر شاخص های پرواربندی، اجزای چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطح علوفه، منبع و سطح چربی بر شاخص های پرواربندی، اجزای چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطح علوفه، منبع و سطح چربی بر شاخص های پرواربندی، اجزای چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری تحت pdf :

تعداد صفحات:11

چکیده:

منظور تعیین اثر سطح علوفه ( 10 و 20% ) ، سطح چربی (2 و 4%) ومنبع چربی (پودر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب، اسید چرب سویا و پیه ) بر افزایش وزن، ضریب تبدیل خوراک، اجزای
چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری، آزمایشی فاکتوریل (3×2×2) با مجموع 14 تیمار (با در نظر گرفتن 2 جیره شاهد فاقد چربی، اما حاوی 10 و 20 % علوفه )و 4 تکرار در قالب یک طرح کاملا تصادفی به اجرا رسید . ارتفاع سینه از سطح زمین برای جیره هایی با 2 درصد چربی، به طور معنی داری بیش از جیره های حاوی 4 درصد چربی بود (0/05>P) .منبع چربی تاثیر معنی داری بر ضریب تبدیل خوراک، وزن نهایی و وزن لاشه داشت (0/01>P) اثر متقابل سطح چربی × سطح علوفه بر وزن نهایی و وزن لاشه معنی دار بود (0/05>P) . محیط دور دنبه و ارتفاع بدن در محل شانه ها اختلاف معنی داری برای اثرات متقابل بین سطح چربی × نوع چربی و سطح علوفه × نوع چربی نشان دادند (0/01>P) . وزن اولیه بره، تاثیر معنی داری بر وزن نهایی و وزن لاشه داشت (0/05>P) . جیره ها ی حاوی 4% پیه منجر به عملکرد لاشه بالاتری شدند . بازده لاشه بره های تغذیه شده با جیره های حاو ی 4% چربی بطور معنی داری بالاتر از سایر جیره ها بود (0/05>P) وزن دنبه بطور معنی داری تحت تاثیر وزن زنده قبل از کشتار قرار گرفت (0/001>P) . نسبت دنبه به لاشه نیز بطور معنی داری تحت تاثیر اثرات متقابل سطح علوفه × سطح چربی و نوع چربی × سطح چربی قرار گرفت(0/05>P) . جیره های حاوی 4% چربی منجر به تفاوت معنی دار تولید 1 درصد چربی احشایی بیشتر در مقایسه با جیره های شاهد و جیره های حاوی 2 درصد چربی شدند (0/05>P) . نتیجه گیری می شود که چربی حیوانی برای تامین بخشی از نیاز انرژی در جیره بره پرواری، بر روغن های گیاهی ارجح است . ترکیب 20 % علوفه و 4% پیه بعنوان منبع چربی در جیر ه های بره های پرواری منجر به عملکرد بهتری شد. اجزاء چربی خون بره های پرواری برای طولانی مدت تحت تاثیر نوع و میزان چربی جیره (تا 4%) قرار نگرفت. میزان 4% چربی حیوانی (پیه) در جیره منجر به وزن و بازده بالاتر لاشه شد و این اثر مثبت می تواند مستقل از افزایش وزن دنبه باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir