توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسائی مکان‌های مستعد پخش سیلاب با استفاده از GIS و سیستم پشتیبانی هوشمند (مطالعه موردی ـ حوزه آبخیز جمع آبرود در شهرستان دماوند) تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسائی مکان‌های مستعد پخش سیلاب با استفاده از GIS و سیستم پشتیبانی هوشمند (مطالعه موردی ـ حوزه آبخیز جمع آبرود در شهرستان دماوند) تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسائی مکان‌های مستعد پخش سیلاب با استفاده از GIS و سیستم پشتیبانی هوشمند (مطالعه موردی ـ حوزه آبخیز جمع آبرود در شهرستان دماوند) تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسائی مکان‌های مستعد پخش سیلاب با استفاده از GIS و سیستم پشتیبانی هوشمند (مطالعه موردی ـ حوزه آبخیز جمع آبرود در شهرستان دماوند) تحت pdf :

تعداد صفحات:11

چکیده:

حوزه آبخیز جمع آبرود با مساحتی بالغ بر 49/26070 هکتار در قسمت جنوب شرق شهرستان دماوند واقع شده است. بر اساس بررسی‌های بعمل آمده بخش وسیعی از سفره آب زیرزمینی دشت هومند ـ آبسرد با مساحتی بالغ بر 5/9469 هکتار در حوزه آبریز مزبور واقع گردیده است. بر اساس بررسی‌های بعمل آمده بر روی لاگ چاههای پیرومتری و سطح ایستابی در چاههای بهره‌برداری سفره آب زیرزمینی محدوده مورد مطالعه از نوع سفره‌های آب زیرزمینی آزاد می‌باشد.
در این پژوهش جهت تعیین مکانهای مناسب پخش سیلاب از پارامترهای ضخامت بخش غیر اشباع، شیب سطحی، نفوذپذیری سطحی، ضریب قابلیت انتقال و کیفیت آبرفت استفاده گردیده است. بهمین منظور با استفاده از اطلاعات مربوط به داده‌های سطح ایستابی در چاههای پیزومتری اقدام به تهیه نقشه هم ضخامت بخش غیراشباع آبرفت شده است. در ادامه با استفاده از نتایج آزمایش استوانه‌های مضاعف اقدام به تهیه نقشه نفوذپذیری سطحی شده و پس با استفاده از نقشه توپوگرافی و پردازش آن در محیط GIS نقشه شیب سطحی تهیه گریده است. در نهایت با استفاده از نتایج آزمایش پمپاژ در تعدادی از چاههای بهره‌برداری اقدام به تهیه نقشه ضریب قابلیت انتقال شده و نقشه کیفیت آبرفت بر اساس مقادیر EC در نمونه آب چاههای انتخاب که معرف کیفیت آبرفت است تهیه شده است.
سپس بر اساس استاندارهای طبقه‌بندی مربوط به پارامترهای مزبور در مطالعات آبیاری و زهکشی و پروژه‌های مشابه در محیط GIS نقشه تناسب آبرفت جهت انجام عملیات تغذیه مصنوعی برای هر یک از پارامترهای عنوان شده تهیه گردیده است. سپس دیاگرام شاخه‌ای مربوط به تناسب آبرفت بر اساس اهمیت پارامترهای مزبور در محیط نرم افزار Ales طراحی گردیده و هر یک از حالتهای محتمل تعیین و تناسب آبرفت جهت انجام پخش سیلاب توسط آنها تعیین گردیده است. در ادامه لایه‌های مزبور در محیط GIS تلفیق شده و جدول خروجی آن وارد محیط Ales گردیده و پس از تعیین تناسب هر پی گون جهت انجام عملیات تغذیه مصنوعی نتایج مجدداً وارد محیط Ilwis31 گردیده و نهایتاً نقشه تناسب آبرفت سطح سفره جهت انجام عملیات پخش سیلاب تعیین گردیده است.
سپس با تلفیق نقشه کاربری اراضی با نقشه تناسب آبرفت جهت انجام عملیات پخش سیلاب مکانهای مناسب آبرفت جهت انجام عملیات پخش سیلاب که فاقد معارفی هستند تعیین گردیده است. بر اساس این بررسی 19/290 هکتار از محدوده سطح سفره جهت انجام عملیات پخش سیلاب مناسب تشخیص داده شده که فاقد معارض می‌باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir