توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آماری تغییرات کیفیت شیر خام در شیرهای جمع آوری شده بروش سنتی با بیدون، ایستگاه شیر و دامداری صنعتی تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آماری تغییرات کیفیت شیر خام در شیرهای جمع آوری شده بروش سنتی با بیدون، ایستگاه شیر و دامداری صنعتی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آماری تغییرات کیفیت شیر خام در شیرهای جمع آوری شده بروش سنتی با بیدون، ایستگاه شیر و دامداری صنعتی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آماری تغییرات کیفیت شیر خام در شیرهای جمع آوری شده بروش سنتی با بیدون، ایستگاه شیر و دامداری صنعتی تحت pdf :

تعداد صفحات:10

چکیده:

شیر بعلت سرشار بودن از مواد مغذی و داشتن شرایط مناسب (Ph ، فعالیت آبی و دما) محیطی بسیار مستعد جهت رشد و نمو انواع میکروارگانیسمها می باشد لذا رعایت شرایط بهداشتی در تمام مراحل تولید شیر خام بسیار ضروری است. در این تحقیق که بمدت 12 ماه به طول انجامید در 3 جامعه آماری(جمع آوری سنتی با بیدون، جمع آوری توسط ایستگاه، دامداری صنعتی) بطور یکسان تعداد 400 نمونه از شیرهای خام تحویلی به کارخانجات تولید لبنیات در شهرستان کبودرآهنگ نمونه برداری بعمل آمد و آنالیزهای لازم انجام گرفت. درکلیه نمونه ها میانگین بار میکروبی ماهیانه Total count محاسبه گردید. نتایج حاصله از تجزیه وتحلیل آنالیز واریانس با درجه اطمینان 95 % اختلاف معنی داری را در میانگین بار میکروبی جوامع مورد بررسی نشان می دهد. مقایسه میانگین های بار میکروبی با استاندارد ملی حاکی از بالا بودن این میانگین ها از حد استاندارد ملی می باشد(به استثنایی فصل زمستان در شیر دامداری های صنعتی). نتایج حاصل از آزمایش تست الکلی نشان دهنده افزایش عدم پایداری شیر در مقابل الکل در فصل تابستان در مقایسه با فصول دیگر می باشد. نتایج حاصله از تجزیه وتحلیل آنالیز واریانس با درجه اطمینان 95 % اختلاف معنی داری را در درصد تست های الکلی مثبت در جوامع مورد بررسی نشان می دهد. جهت بررسی رابطه اسیدیته شیر خام با میانگین بار میکروبی در جوامع موصوف ابتدا ضریب همبستگی محاسبه و به منظور بررسی معنی دار بودن ضریب همبستگی، آزمون T-student ( با p<0/05) انجام شد. نتایج حاصله نشان می دهد در فصول تابستان و بهار در شیرهای جمع آوری سنتی با بیدون و در فصل تابستان در شیرهای جمع آوری توسط ایستگاه شیر رابطه معنی دار و خطی بین اسیدیته و بار میکروبی مشاهده نمی شود که احتمالاً بدلیل تقلبات شیر می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir