توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنجش بقایایای آلودگیهای نفتی (PAHs) در آب های رودخانه هراز و مقایسه مقادیر آن با استانداردهای جهانی تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش بقایایای آلودگیهای نفتی (PAHs) در آب های رودخانه هراز و مقایسه مقادیر آن با استانداردهای جهانی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش بقایایای آلودگیهای نفتی (PAHs) در آب های رودخانه هراز و مقایسه مقادیر آن با استانداردهای جهانی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش بقایایای آلودگیهای نفتی (PAHs) در آب های رودخانه هراز و مقایسه مقادیر آن با استانداردهای جهانی تحت pdf :

تعداد صفحات:8

چکیده:

ترکیبات (PAHs) " هیدرو کربنهای آروماتیک چند حلقه ای " از جمله عوامل سرطان زا، موتاژن زا و آلاینده محیط زیست می باشند که به طور عمده بر اثر احتراق ناقص سوختهای فسیلی به وجود می آیند. 16 ترکیب PAHs توسط آژانس حفاظت محیط زیست آمریکا(USEPA) به عنوان سرطان زاهای احتمالی برای انسان لیست شده اند. رودخانه ها شاخص زیستگاههای لوتیک یا آبهای روان هستند و به عنوان یک اکوسیستم دارای ارزش زیستگاهی بسیار بالایی می باشند. در حال حاضر اکثر رودخانه های شمال تحت تاثیر انواع دخالت های انسانی می باشد که باعث بروز انواع آلودگی ها ، تغییر و تخریب اکوسیتم رودخانه ها شده است. رودخانه هراز نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. به منظور بررسی و اندازه گیری آلودگیهایPAHsدرآبهای سطحی استان مازندران، رودخانه هراز به دلیل اهمیت اکولو‍ژیکی و زیست محیطی مورد ارزیابی قرار گرفت. در این تحقیق نمونه های آب از ورودی و خروجیرودخانههراز طی چهار فصل (به صورت ماهانه) در سال 1385و1384 جمع آوری گردید. نمونه های آب از طریق فاز جامد استخراج و به وسیله دستگاه کروماتوگرافی گازیGC(DANY 1000) و آشکارساز FID آنالیز گردید. به دنبال ردیابی 16 ترکیب PAHsدر نمونه های آب، بنزو (k) فلورانتن با فراوانی بیشتر و مقدار بالاتر شناسایی گردید وترکیباتبنزو(ghi) پریلن، ایندنو(1-2-3, cd) پایرن و دی بنزو(a)آنتراسن در هیچ نمونه ای یافت نشد. بیشترین غلظت اندازه گیری شده برای بنزو(k) فلورانتن در طول دوره مطالعه l/g 146/0در ورودی رودخانه گزارش شد. نتایج همچنین بیانگر این مسئلهاست که مقادیر مشاهده شده در این رودخانه برای 16 ترکیب (PAHs) در مقایسه با استاندارد جهانی EPA، از حد مجازتعیین شده برای آبهای آشامیدنی پایین تر می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir