توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کفایت ایستگاه های باران سنجی و شعاع موثر هر ایستگاه (مطالعه موردی حوضه میانی استان آذربایجان غربی) تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کفایت ایستگاه های باران سنجی و شعاع موثر هر ایستگاه (مطالعه موردی حوضه میانی استان آذربایجان غربی) تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کفایت ایستگاه های باران سنجی و شعاع موثر هر ایستگاه (مطالعه موردی حوضه میانی استان آذربایجان غربی) تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کفایت ایستگاه های باران سنجی و شعاع موثر هر ایستگاه (مطالعه موردی حوضه میانی استان آذربایجان غربی) تحت pdf :

تعداد صفحات:11

چکیده:

یکی از مشکلات عمده در تجزیه و تحلیل بارش، تخمین بارش در نقاط فاقد ایستگاه های باران سنجی به ویژه ارتفاعات می باشد.به طوری که مقادیر تخمینی ممکن است نتایج بسیار نامعقولی داشته و خطای بسیار زیادی در محاسبات و نتایج پروژه ایجاد نماید. در این تحقیق برای بررسی اینکه ایستگاه های منتخب چه سطحی از منطقه مورد مطالعه را می پوشاند و هر ایستگاه چه مساحتی را پوشش می دهد و شعاع تاثیر هر ایستگاه چقدر است از روشهای آماری مختلفی نظیر تحلیل همبستگی استفاده شده است. شبکه جامعایستگاه های هواشناسی سازمان هواشناسی و سازمان آب منطقه ای استان آذربایجان غربی در مجموع دارای 294 ایستگاه اعم از سینوپتیک، کلیماتولوژی ، بارانسنجی معمولی، بارانسنجی ذخیره ای و تبخیر سنجی است که جهت بررسی های دراز مدت فقط 54 ایستگاه باران سنجی برقرار بوده و آمار کافی دارد. در این تحقیق تنها ایستگاه های حوزه میانیاستان آذربایجان غربی مشتمل بر 16 ایستگاه شرکت داده شده اند. بررسیها نشان داده است که هرچه قدر از یک ایستگاه فاصله می گیریم،ضریب همبستگی بارش ایستگاه های دور دست تر کمتر می گردد. برای تعیین چگونگی پراکنش و بررسی تحلیل همبستگی ابتدا نواقصبارش ماهانه ایستگاه ها به نسبت بارش دراز مدت ماهانه به سالانه در دوره 25 ساله تکمیل و به عنون یک سری تنظیم گردید، سپس ماتریس همبستگی ضرایب همبستگی بارش ماهانه تنظیم همبستگی هر سری 103 بار تکرار گردید و در نهایت 103*103 بار ضرب همبستگی انجام شد و در مرحله دوم فاصله هر ایستگاه نسبت به هم تعیین گردید. x,y هر ایستگاه در سیستم تصویر UTMتعیین گردیده بود لذا ماتریس فاصله ایستگاه ها نسبت به همدیگر تهیه شد. از روی معنی داری داده ها نسبت به هم و بر اساس ضریب پیرسون و معنی داری انها شعاع تاثیر مناسب هر ایستگاه در کدهای ارتفاعی گوناگون بدست خواهد آمد. از نقشه ها معلوم می گردد مناطق شمال استان پراکندگی خوبی ندارند. منطقه مرکزی از تراکم بسیار بالایی برخوردار است و هرچه از شهرستان ارومیه دورتر میشویم =راکنش کمتر می گردد تا جاییکه در منطقه تکاب منطقه خالی از ایستگاه می باشد. یک مشکل بسیار اساسی در این استان عدم پوشش ایستگاه های بارانسنجی در ارتفاعات غربی می باشد که کلا این مناطق خالی از ایستگاه می باشد که این امر مهم اکثر تحلیل های بارندگی در استان را تحت تاثیر قرار داده ونتایج اصلا رضایت بخش نمی باشد. همچنین برایند این بررسی امکان تهیه نقشه ای از استان با لحاظ نمودنمکان های پیشنهادی هر ایستگاه و مقایسه آن با نقشه فعلی خواهد بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir