مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریتسدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غدههای سیبزمینی تحت pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریتسدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غدههای سیبزمینی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریتسدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غدههای سیبزمینی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:20
چکیده:
در این تحقیق هشت جدایه Rhizoctonia solani از غده های سیب زمینی آلوده به اسکلروت جدا گردید . همه آنها چند هسته ای و متعلق به گروه آناستوموزی 3 بودند . محلول هیپوکلریت سدیم و آب داغ به منظور غیرفعال نمودن اسکلروت های Rhizoctonia solani AG-3 در سطح غده های بذری سیب زمینی استفاده شد . با غوطه ور کردن غده ها در آب 55 ، 60 و 65 درجه سانتی گراد به ترتیب طی زمان های 8 ، 8 و 2 دقیقه، از رشد اسکلروت های روی غده های بذری سیب زمینی که به طور طبیعی آلوده بودند جلوگیری شد . در تیمار غده ها با محلول هیپوکلریت سدیم نیز، غلظت های 4 و 5 درصد به ترتیب طی زمان های 16 و 4 دقیقه منجر به بازدارندگی کامل از رشد اسکلروت های سطح غده ها شد . نتایج آزمایش های گلخانه ای نشان داد که تیمار با آب داغ 55 درجه سانتی گراد به مدت 8 دقیقه یا محلول 5 درصد هیپوکلریت سدیم به مدت 4 دقیقه هیچ گونه تأثیر سوئی روی بقای غده ها و جوانه های آنها ندارد . بنابراین کاربرد تیمارهای آب داغ 55 درجه به مدت 8 دقیقه یا کاربرد هیپوکلریت سدیم 5 درصد به مدت 4 دقیقه میتوانند شانکر ریزوکتونیایی سیبزمینی ناشی از غدههای آلوده را کنترل نمایند
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0