توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریت‌سدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غده‌های سیب‌زمینی تحت pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریت‌سدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غده‌های سیب‌زمینی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریت‌سدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غده‌های سیب‌زمینی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آب داغ و هیپوکلریت‌سدیم روی بقای اسکلروتهای Rhizoctonia solani در سطح غده‌های سیب‌زمینی تحت pdf :

تعداد صفحات:20

چکیده:

در این تحقیق هشت جدایه Rhizoctonia solani از غده های سیب زمینی آلوده به اسکلروت جدا گردید . همه آنها چند هسته ای و متعلق به گروه آناستوموزی 3 بودند . محلول هیپوکلریت سدیم و آب داغ به منظور غیرفعال نمودن اسکلروت های Rhizoctonia solani AG-3 در سطح غده های بذری سیب زمینی استفاده شد . با غوطه ور کردن غده ها در آب 55 ، 60 و 65 درجه سانتی گراد به ترتیب طی زمان های 8 ، 8 و 2 دقیقه، از رشد اسکلروت های روی غده های بذری سیب زمینی که به طور طبیعی آلوده بودند جلوگیری شد . در تیمار غده ها با محلول هیپوکلریت سدیم نیز، غلظت های 4 و 5 درصد به ترتیب طی زمان های 16 و 4 دقیقه منجر به بازدارندگی کامل از رشد اسکلروت های سطح غده ها شد . نتایج آزمایش های گلخانه ای نشان داد که تیمار با آب داغ 55 درجه سانتی گراد به مدت 8 دقیقه یا محلول 5 درصد هیپوکلریت سدیم به مدت 4 دقیقه هیچ گونه تأثیر سوئی روی بقای غده ها و جوانه های آنها ندارد . بنابراین کاربرد تیمارهای آب داغ 55 درجه به مدت 8 دقیقه یا کاربرد هیپوکلریت سدیم 5 درصد به مدت 4 دقیقه میتوانند شانکر ریزوکتونیایی سیبزمینی ناشی از غدههای آلوده را کنترل نمایند

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir