مقاله تاثیر سولفات روی و سولفات مس بر شاخصهای کمی و کیفی چای تحت pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سولفات روی و سولفات مس بر شاخصهای کمی و کیفی چای تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سولفات روی و سولفات مس بر شاخصهای کمی و کیفی چای تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:3
چکیده:
عناصر روی و مس برای رشد گیاه چای ضروری هستند روی در سنتز هورمونهایی که رشد شاخساره های جوان را کنترل و سنتز آنزیمهایی که فعالیت متابولیکی گیاه را تنظیم می کنند نقش داد و مس نقش عمده ای در عمل تخمیر برگ سبز چای دارد و اثر مستقیمی در طعم و رنگ چای از خود باقی می گذارد دراین تحقیق به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف محلول پاشی روی و مس بربرخی شاخصهای کمی نظیر عملکرد درصد ماده خشک و تعداد یک غنچه و دو برگ مقدار عناصر روی و مس در برگ سبز چای و برخی شاخصهای کیفی شامل درصد محتوی اب درصد خاکستر کل ، درصد عصاره آبی، درصد رنگ کل، درصد شفافیت، درصد تانن، درصد تئافلاوین ، درصد تئاروبیجین و نسبت TF/TR در چای خشک ، آزمایشی در ایستگاه تحقیقات چای فشالم فومن وابسته به مرکز تحقیقات چای کشور در طی سه سال انجام شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0