توضیحات

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت نرده های چوبی ساختمان تحت pdf دارای 30 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نرده های چوبی ساختمان تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت نرده های چوبی ساختمان تحت pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت نرده های چوبی ساختمان تحت pdf

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت نرده های چوبی ساختمان تحت pdf :

اسلاید 1 :

مقدمه :  
توسعه جوامع ، پیشرفت  اقتصادی  و اجتماعی  و در نهایت  بهبود  و رفاه زندگی انسان به استفاده درست  و صحیح  از منابع و امكانات  مـادی و معنـوی  موجود  بستگی دارد .
این امر  زمانی  محقق  می شود كـه بشر  بعد از یك روز كاری سنـگین در جائی  آرام و دلنشین  استراحت   كرده و تجدید قوا   نماید .  با این حال  وجود  چنین مـأمنی  احساس  می شود .  در چنیـن  مكانی   كه خانه نامیده می شود  وسایـل و امكانات  موجود  تا حدی می تواند این آرامش را تحقق ببخشد و چـون در این بین چوب دارای خاصیت گرم و آرامش بخش بوده به عنوان نقشی از زنـدگی  بشر در آمده است . در این  بین نرده های چوبی چنـدین  نقش را می توانند  ایفا  كنند  از آن جمـله  نقـش زیبائی  در خانه یـكی از اركـان  آن  و نقش  دیگر آن  حفـاظت  از محلهائی می باشد كـه احتمال  سقوط  افراد وجود دارد . كه در این پروژه روشهای تهـیه و نصب  این ابـزار  مفید  و ضروری  در پـلكان ساختمان را تشریح می كنیم .

اسلاید 2 :

                                دیباچه شركت  صنایع چوبی امید

 شركت  صنایع چوبی  امید در سال 1372  هجری شمسی  با سـرمایه ای بالغ  بر هشتاد  میلیون ریال   توسط  جناب آقای جواد قـربانی  و جناب آقای  شوزب   رضائی   در      شهر ستان  خـرم دره تأسیس شد . از علل  تأسیس  این شركت  كه ابتدا با سرمایه ای اندك آغاز شده بود.  تهیه و توزیع مبلمان  درب های چوبی ، دكوراسیون ، بوفه ، نرده های چوبی و …  بود   كه  هم اكنون بعد از گذشت  12 سـال از تأسیس  آن افتخار  این را دارد كه پیشگام  در عرصـه هنر صنایع  چوبی  وخدمات  آن  به مردم عزیز  باشد  این شركت  هـم اكنون  كه دارای  8 نفر  كار گر   بوده به نوبه خود   سهم خوبی در اشتغال   زائی داشته است  و امید دارد  در آینده  ای  نه چنـدان  دور  با استفاده از دستگاههای پیشرفته CNC  تحولی در هنر  صنایع چوب  در استان  را بوجود آورد .

                    با تشكر  از كلیه عزیزان شركت صنایع چوبی  امید

اسلاید 3 :

                                دیباچه شركت  صنایع چوبی امید

 شركت  صنایع چوبی  امید در سال 1372  هجری شمسی  با سـرمایه ای بالغ  بر هشتاد  میلیون ریال   توسط  جناب آقای جواد قـربانی  و جناب آقای  شوزب   رضائی   در      شهر ستان  خـرم دره تأسیس شد . از علل  تأسیس  این شركت  كه ابتدا با سرمایه ای اندك آغاز شده بود.  تهیه و توزیع مبلمان  درب های چوبی ، دكوراسیون ، بوفه ، نرده های چوبی و …  بود   كه  هم اكنون بعد از گذشت  12 سـال از تأسیس  آن افتخار  این را دارد كه پیشگام  در عرصـه هنر صنایع  چوبی  وخدمات  آن  به مردم عزیز  باشد  این شركت  هـم اكنون  كه دارای  8 نفر  كار گر   بوده به نوبه خود   سهم خوبی در اشتغال   زائی داشته است  و امید دارد  در آینده  ای  نه چنـدان  دور  با استفاده از دستگاههای پیشرفته CNC  تحولی در هنر  صنایع چوب  در استان  را بوجود آورد .

                    با تشكر  از كلیه عزیزان شركت صنایع چوبی  امید

اسلاید 4 :

تعریف نرده چوبی :
نرده چوبی به حفاظی گفته می شود  كه در پلكان  ساختمانها مورد استفاده قرار می گیرند و از لحاظی  هم جنبه تزئینی  داشته وبه انواع و اشكال  مختلف  ساخته می شود  .
اجزاء تشكیل دهنده نرده چوبی :
ستونی یا پایه اصلی (Newel ) :
ستون یا پایه اصلی در نرده چوبی كه نقش تحمل  بار و نقش اصـلی تزئیناتی برعهده دارد  در انواع و اشكال  گوناگون  بنا به سلیقه های  مختلف  ساخته می شود . ( شكل شماره 1 )

اسلاید 5 :

ستونها  بنا به مورد استفاده آنها به دو گونه ساخته می شود  .
 الف : ستونهائی كه در روی پله ها  مورد استفاده قرار می گیرند  و دست انداز بر روی  آن سوار شده و ممكن است  قسمت  انتهائی و فوقانی  آنها دارای  یك نری باشد  كه در داخل دست انداز  و بشقاب زیرین  جا می گیرد  و یا اصلاً  هر دو قسمت آن صاف  یوده ویا یك طرف   صاف و طرف دیگر  دارای نری باشد . و دارای  اندازه هائی استاندارد  می باشد   كه بر  حسب  نوع استفاده  آنها متفاوت  می باشد  كه در اصطلاحات علمی   با نام over – the- post  شناخته  می شود   . كه در شكل زیر  انواع آنها نشان داده شده است .
 (شكل 2 )

اسلاید 6 :

ب :‍
 ستونهایی که در پاگردهها مورد استفاده قرار می گیرد و به عنوان ستونهای  اولیه شناخته می شود  این گونه ستونها   ممكن است  دارای زیبائی بیشتری  نسبت به ستونهای  ثانویه  باشد و همچنین اندازه آنه هم  كمی بیشتر از دیگر ستونها  بوده است  و دست انداز  هم در داخل  آن جا سازی   می شود  اینگونه ستونها  دارای اندازه های استاندارد بوده و در اصطلاح  علمی  با نام p o s t- to- post  مورد استفاده قرار می گیرد  كه در شكل  زیر به آن اشاره  شده است  ( شكل  3 )

اسلاید 7 :

دست انداز یا ستونی افقی نرده ها :
دست انداز  قطعه چوبی است  كه در روی ستونها  به منظور تكیه گاه دست و پوشش  سر ستونها مورد استفاده قرار  می گیرد  دست اندازها بر حسب   نوع  پلكان ممكن است  متفاوت باشد در پلكان مستقیم  دست اندازها  قطعه چوبی  صاف بوده و برای تزئین آن ممكن  است  كناره های آن  توسط فرز  نیمگرد  شده باشد  و در پاگردها ممكن است  دارای طرح و نقش خاصی باشد كه اغلب  این دست اندازها  پیش ساخته بوده و توسط  كپی  تراشها ساخته می شود و به صورتهای  مختلف  اعم از  قوسدار ، منحنی ، نیمگرد وحلزونی می باشد كه در شكل  زیر به آن اشاره شده است  .
( شكل شماره 4 ) اما در پلكان قوسدار این دست اندازها فرق می كند و دست انداز باید با قوس پله نیز  همخوانی  داشته باشد و به همان  صورت قوس  بردارد روشهای  مختلفی برای قوس  دادن  به دست انداز  وجود دارد كه یكی از این روشها  اینست  كه دست انداز را توسط  اره  فلكه قاچ زده و نصب می كنیم  كه در فصل خود اجمالاً  توضیح داده خواهد شد .

اسلاید 8 :

3              نگه دارنده ها یا بشقابها

نگه دارنده ها یا بشقابها  قطعاتی هستند  كه بر روی پلكان نصب شده و ستونها بر روی آانها قرار می گیرد  این  نگه دارنده ها   دارای  یك سوراخ به قطر  مشخص   بوده كه توسط پیچ ، كه از وسط  سوراخ می گذرد به پلكان متصل  می شود  و بعد  ستونها  در داخل  بشقابها  جا سازی شده و محكم می شود .
سپس  دست انداز بروی آن نصب  می شود  كه در شكل  زیر نمونه ای از قطعات  آماده شده را مشاهده می كنید  . ( شكل  5 )

اسلاید 9 :

          گونه های  مورد مصرف  در نرده های چوبی 

در مورد اینكه نرده ها از چه جنسی می باشد این را باید بدانیم  كه اغلب نرده ها وانواع  متخلف  آن از  جنس سوزنی برگان  و از چوبهای  بلوط  ،ماهاگونی  و روسی  تهیه   می شود . در ایران  نیز از پهن  برگان بخصوص  گردو به خاطر  سخت بودن آن استفاده می كنند .
اشكال مختلف  نرده چوبی
فصل اول
نرده های چوبی مستقیم  یا موازی 
این گونه نرده ها در پلكان  مستقیم  و موازی  به كار می رود  كه ستونها  به طور موازی  و پشت سر هم  بر وی پلكان نصب می شود  و دست انداز هم به  طور موازی روی آنها قرار  می گیرد  كه برای نمونه  به شكل زیر مراجعه كنید  شكل 6

اسلاید 10 :

مراحل  اجرای نرده چوبی مستقیم :
 الف : پرداخت  : برای اجرا ونصب   نرده های چوبی  در یك ساختمان ابتدا باید ستونها  و دست انداز و بشقابها  را به خوبی  پرداخت  كنیم تا برای رنگ كاری آماده شود  احتمالاً اگر  گره یا تركی بر روی  قطعات  باشد آنها را بوسیله بتونه چوب پر می كنیم . تا سطح عاری از هر گونه ناصافی و خلل و فرج باشد . ابتدا پرداخت  را با سنباده های زبر شروع كرده ورفته رفته  از سنباده های  نرم استفاده می كنیم تاسطحی صاف  و بی نقصی بدست  بیاید  هر چه  در مرحله  پرداخت سطح  صاف باشد در آخر و بعد از رنگ كاری شاهد  سطحی شفاف و زیبا خواهیم بود .  بعد از این مرحله نوبت  به مرحله رنگ كاری  می رسد  .
ب: رنگ  كاری نرده های پرداخت شده : 
بعد از پرداخت   نوبت  به رنگ كاری قطعات  می رسد  كـه این رنگ كاری  ممكن است  قبل از نصب   یا بعد از نصب نـرده ها بـر روی قطعات  انجام  شود . كه اغلـب  قبل از   نصب  قطعات  ، آنها را در كار گاه رنگ كاری  كه فضای   مناسبی  برای این كار می باشد رنگ میزنند  . زیرا كه اگر  در محیط  نصب رنگ كاری انجام   شود ممكن است  كه به سایر قسمتهای  ساختمانی  نیز  رنـگ آغشته شده و جلوه  نامناسبی   به محل   بدهد .از اینرو آنها را در كار گاه رنگ زده و به  محیط نصب انتقال مـی دهند . در هر حـال  ابتدتا قطعات  نرده چوبی را یك  دست سیلر می زنیم تا خلل و فرج و ناصـافی های آن پر شده و سطـحی یكنواخت  بدست آید  بعد از خشك شدن سیلر  آن رابا سنباده نرم پرداخت می كنیم در این مرحله بسته به این كه  چه نوع  رنگی را می خواهیم  برای  نرده ها انتخاب كنیم  همرنگی  مورد نظرمان را آماده می كنیم .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir