توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فیلمهای نانویی ساخته شده در کشور بر بیاتشدن نان حجیم تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فیلمهای نانویی ساخته شده در کشور بر بیاتشدن نان حجیم تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فیلمهای نانویی ساخته شده در کشور بر بیاتشدن نان حجیم تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فیلمهای نانویی ساخته شده در کشور بر بیاتشدن نان حجیم تحت pdf :

تعداد صفحات:11

چکیده:

در این تحقیق، اثر هفت نوع فیلم نانویی ساخته شده بر پایه پلی اتیلن، از طریق آزمون برش بر میزان بیاتشدن نان حجیم قالبی بستهبندی شده در این بستهها، مورد بررسی قرار گرفت. دادهها با استفاده از نرم افزارSPSS مورد تجزیه و تحلیل و مقایسه با نمونه شاهد(بدون ذرات نانو) قرار گرفت. نتایج تحلیل تجزیه واریانس دادههای رطوبت نان بسته بندی شده، حاکی از معنادار بودن اثرات سهگانه نوع فیلم، دما و روز بارگذاریدر سطح0/99بود. نتایج نشان داد که میزان از دست دادن رطوبت در بستههای نانویی نسبت به بستهبندی شاهد(فاقد ذرات نانو)، 14 تا 25 درصد کمتر بوده است. همچنین نتایج تجزیه واریانس نیروی برش نان حاکی از آن بود که اثرات متقابل دوگانه نوع فیلم ~روز بارگذاریو روز بارگذاری ×دما، در سطح 0/99 معنادار بودهاند. اثر متقابل دوگانهی نوع فیلم ×دما اثر معناداری نداشت. فیلمهای نانویی به ویژه انواع نانویی ترکیبی، به طور معناداری کیفیت نانهای نگهداری شده را افزایش داد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir