توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند تجزیهپذیری و فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل کنجاله آفتابگردان تحت pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تجزیهپذیری و فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل کنجاله آفتابگردان تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تجزیهپذیری و فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل کنجاله آفتابگردان تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تجزیهپذیری و فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل کنجاله آفتابگردان تحت pdf :

تعداد صفحات:3

چکیده:

آزمایشی جهت بررسی روند تجزیهپذیری ماده خشک کنجاله آفتابگردان و بررسی بخشهای پروتئینی آن بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل در دو مرحله انجام شد. مرحله نخست اندازهگیری تجزیهپذیری کنجاله آفتابگردان در 0، 2، 4، 8، 16 ، 24 ، 48 و 72 ساعت پس ازتغذیه و مرحله دوم اندازهگیری فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل. نتایج مرحله اول آزمایش بیانگر مقدار%21/31 برای بخش سریع تجزیه و 26 / 47 % برای بخش کند تجزیه بود. میزان تجزیهپذیری موثر کنجاله آفتابگردان در سرعتهای عبور 2%، 5% و 8%بهترتیب برابر 73 / 53 %، 63 / 43 % و 25 / 43 % بود. نتایج مرحله دوم نشان داد که نیتروژن غیرمحلول در شوینده خنثی و نیتروژن محلول در شوینده اسیدی 35 / 2% و 95 / 1% بود. بخشهای B1 و B2 بهترتیب 69 / 23 % و 73 / 75 % بود. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که با توجه به مقادیرفراسنجههای تجزیهپذیری و بخشهای پروتئین آن، این کنجاله را میتوان به عنوان یک منبع پروتئینی مفید برای نشخوارکنندگان معرفی کرد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir