توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی پایداری و سازگاری عملکرد و اجزای عملکرد و غلظت پرولین ذرت SC704) تحت شرایط تنش خشکی و رژیمهای آبیاری مختلف در ناحیه ارسنجان فارس تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پایداری و سازگاری عملکرد و اجزای عملکرد و غلظت پرولین ذرت SC704) تحت شرایط تنش خشکی و رژیمهای آبیاری مختلف در ناحیه ارسنجان فارس تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پایداری و سازگاری عملکرد و اجزای عملکرد و غلظت پرولین ذرت SC704) تحت شرایط تنش خشکی و رژیمهای آبیاری مختلف در ناحیه ارسنجان فارس تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پایداری و سازگاری عملکرد و اجزای عملکرد و غلظت پرولین ذرت SC704) تحت شرایط تنش خشکی و رژیمهای آبیاری مختلف در ناحیه ارسنجان فارس تحت pdf :

تعداد صفحات:10

چکیده:

دستیابی به عملکرد بالا دانه ذرت با آبیاری بهینه در تابستان ،از جایگاه ویژه ای در برنامه های به زراعی در کشاورزی پایدار برخوردار است . بدین منظور، در تابستان سال 1388 آزمایشی به صورت طرح کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار، در ایستگاه تحقیقات کشاورزی شهرستان ارسنجان به اجرا درآمد. در این آزمایش تنش خشکی در مراحل مختلف رشد گیاه ذرت در سه سطح،(S1.S2.S3) به ترتیب تنش خشکی در مرحله رویشی ،زایشی ومرحله پر شدن دانه گیاه ذرت عامل اصلی و سطوح آبیاری در سه سطح( I1.I2.I3 ) به ترتیب ابیاری پس از100و70و40میلیمترتبخیرتجمی (ازتشتک کلاس A)عامل فرعی را شامل شد. نتایج نشان داد به طور محسوسی شاخص هایی نظیر: تعداد ردیف در بلال ، تعداد دانه در ردیف ، وزن هزاردانه و عملکرد و غلظت پرولین در مورد هر یک از تیمارها از روند روبه رشدی با اعمال تنش در مرحله رویشی برخوردار بوده است که این مقادیر حاصل شده حاکی از وجود رابطه معنادار بین تنش در مرحله رویشی و تنش در مرحله زایشی می باشد به عبارت دیگر در مرحله پرشدن دانه همزمان با تبخیر100میلمتراب ازسطح تشت تبخیرکلاس A(حدود9تن عملکرد)به مراتب بالاترازمراحل رویشی باتبخیر0 میلیمتر(حدود 8 تن عملکرد) می باشد. باید توجه داشت که اعمال تنش در مرحله زایشی با تبخیر 70 میلیمتر(حدود 7 تن عملکرد) بیشترین اثر را بر روی شاخص عملکرد دارا می باشد. همچنین دو فاکتور تنش خشکی در مراحل مختلف رشد گیاه ذرت و اعمال رژیم های مختلف آبیاری از اثر متقابل معناداری برخوردار نبود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir