توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر منابع و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات زراعی سورگوم علوفه ای تحت pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر منابع و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات زراعی سورگوم علوفه ای تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر منابع و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات زراعی سورگوم علوفه ای تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر منابع و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات زراعی سورگوم علوفه ای تحت pdf :

تعداد صفحات:3

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر منابع و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات زراعی سورگوم علوفه ای آزمایشی به صورت فاکتوریل درقالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سال زراعی 1388 اجرا گردید. منابع نیتروژن شامل( اوره، سولفات آمونیوم و آمونیاک مایع) و سطوح کودی شامل( 125 و 250 و 375 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار و 10 و 15 و 20 سی سی آمونیاک خالص در 1000 سی سی آب) در نظر گرفته شد. برخی از صفات اندازه گیری شده در این تحقیق عبارتند از تعداد پنجه، تعداد برگ در بوته، تعداد برگ در پنجه و عملکرد علوفه. نتایج نشان داد که بیشترین تعداد پنجه در بوته معادل 6 عدد از اثر متقابل آمونیاک و سطح 20 سی سی به دست آمد. همچنین بیشترین تعداد برگ در بوته معادل 32 عدد از اثر متقابل آمونیاک و سطح 20 سی سی به دست آمد. همچنین بیشترین تعداد برگ در پنجه معادل 9 عدد از اثر متقابل سولفات آمونیوم با سطح 375 کیلوگرم در هکتار به دست آمدهمچنین بیشترین میزان عملکرد علوفه تر معادل63/7 تن در هکتار از اثر متقابل آمونیاک با سطح 20 سی سی به دست آمد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir