مقاله تولید سیب ارگانیک روی پایه های رویشی با مصرف آب کمتر و کیفیت میوه بهتر تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید سیب ارگانیک روی پایه های رویشی با مصرف آب کمتر و کیفیت میوه بهتر تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید سیب ارگانیک روی پایه های رویشی با مصرف آب کمتر و کیفیت میوه بهتر تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
این آزمایش روی سیب رقم گلدن دلیشز با دو عامل نوع پایه و مقدار آبیاری، به منظور تولید میوه سیب با کیفیت بهتر و مصرف آب کمتر بصورت اسپلیت بلوک اجراء شد.پایه های رویشی سیب شامل111MM و 106 M26 ، MMمقادیرمختلف آبیاری شامل 100%و75% و 50 % بر اساس تبخیر از طشتک تبخیر بود. نتایج نشان داد که اثر مقدار آب آبیاری بر روی صفاتی نظیرTSSو وزن میوه در سطح آماری 5% و در سطح آماری 1% بر میزان رشد رویشی سالیانه معنیدار بوده است. بیشترین میزانTSSمربوط به تیمار 50 % نیاز آبی و بالاترین میزان رشد رویشی در تیمار 100 % و بیشترین وزن میوه به میزان165/13گرم از تیمار 100 % حاصل شده است. اثرات متقابل پایه در مقدار آب آبیاری بر روی صفاتی نظیر سفتی بافت میوه، عملکرد میوه در درخت و در هکتار بسیار معنی دار و بالاترین میزان سفتی بافت میوه روی پایه M26 و در تیمار75% نیاز آبی بدست آمد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0