توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بکارگیری امواج فراصوت در انجماد مواد غذایی تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بکارگیری امواج فراصوت در انجماد مواد غذایی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری امواج فراصوت در انجماد مواد غذایی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بکارگیری امواج فراصوت در انجماد مواد غذایی تحت pdf :

تعداد صفحات:8

چکیده:

با رشد روزافزون تکنولوژی های جدید توجه به افزایش کیفیت مواد غذایی بیشتر گردیده است روشهای نگهداری مواد غذایی عموما به دو دسته روشهای مرسوم و روشهای نوین تقسیم می شوند انجماد موادغذایی یکی از روشهای نگهدار یمواد غذایی می باشد استفاده از تکنولوژی امواج فراصوت علاوه براینکه در صنایع غذایی کاربرد گسترده ای پیدا کرده بعنوان یک روش موثر در انجماد مواد غذایی نیز شناخته شده است امواج مورد استفاده دراین روش عموما در فرکانسهای 100-16 کیلوهرتز 1 مگاهرتز تا 100 کیلوهرتز و 10-1 مگاهرتز قرار می گیرند پدیده کاویتاسیون چگونگی نقل و انتقال حرارت توسطامواج فراصوت را بیان می کند دراین مقاله مکانیسم اثر امواج فراصوت برروی مواد غذایی و کاربرد ان درانجمادمواد غذایی توضیح داده شده است ضمنا برخی از تجهیزات مورد استفاده دراین سیستم نیز مورد بررسی قرارگرفته است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir