مقاله راهکارهای موثر در کاهش خطر سرطان زایی گوشت و فرآورده های گوشتی تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله راهکارهای موثر در کاهش خطر سرطان زایی گوشت و فرآورده های گوشتی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای موثر در کاهش خطر سرطان زایی گوشت و فرآورده های گوشتی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
افزایش مصرف گوشت و گوشت فراوری شده موجب افزایش بروز سرطان بویژه سرطان روده بزرگ شده است این خطر به خودی خود از گوشت نیست بلکه ممکن است مربوط به جذب بالای چربی و تولید مواد سرطان زا از طریق عملیات پختن و نوع فرایند باشد سرطان های مربوط به مصرف بالا گوشت را می توان با اضافه نمودن ترکیبات ضدسرطان در رژیم غذایی همزمان با مصرف گوشت و آماده سازی گوشت به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد گوشت حاوی مواد سرطان زایی از جمله اسیدهای چرب چند غیراشباع و لینولینک اسید کنژوگه می باشد همچنین گوشت قرمز منبعه مهمی از ریزمغذی هایی با ویژگیهای ضد سرطانی می باشد درادامه مصرف گوشت و ارتباط آن با خطر بروز سرطان مکانیسم های احتمالی سرطان زایی درگوشت و راه های کاهش سرطان زایی درگوشت و فراورده های گوشتی مورد ارزیابی قرارمیگیرد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0