توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهای موثر در کاهش خطر سرطان زایی گوشت و فرآورده های گوشتی تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای موثر در کاهش خطر سرطان زایی گوشت و فرآورده های گوشتی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای موثر در کاهش خطر سرطان زایی گوشت و فرآورده های گوشتی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای موثر در کاهش خطر سرطان زایی گوشت و فرآورده های گوشتی تحت pdf :

تعداد صفحات:6

چکیده:

افزایش مصرف گوشت و گوشت فراوری شده موجب افزایش بروز سرطان بویژه سرطان روده بزرگ شده است این خطر به خودی خود از گوشت نیست بلکه ممکن است مربوط به جذب بالای چربی و تولید مواد سرطان زا از طریق عملیات پختن و نوع فرایند باشد سرطان های مربوط به مصرف بالا گوشت را می توان با اضافه نمودن ترکیبات ضدسرطان در رژیم غذایی همزمان با مصرف گوشت و آماده سازی گوشت به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد گوشت حاوی مواد سرطان زایی از جمله اسیدهای چرب چند غیراشباع و لینولینک اسید کنژوگه می باشد همچنین گوشت قرمز منبعه مهمی از ریزمغذی هایی با ویژگیهای ضد سرطانی می باشد درادامه مصرف گوشت و ارتباط آن با خطر بروز سرطان مکانیسم های احتمالی سرطان زایی درگوشت و راه های کاهش سرطان زایی درگوشت و فراورده های گوشتی مورد ارزیابی قرارمیگیرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir