توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تأثیر سطوح مختلف کود آلی و شیمیایی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی ذرت شیرین تحت pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تأثیر سطوح مختلف کود آلی و شیمیایی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی ذرت شیرین تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تأثیر سطوح مختلف کود آلی و شیمیایی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی ذرت شیرین تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تأثیر سطوح مختلف کود آلی و شیمیایی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی ذرت شیرین تحت pdf :

تعداد صفحات:12

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف کود آلی و شیمیایی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی ذرت شیرین پژوهشی گلخانه ای – آزمایشی در 90-1389 در گلخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در 3 تکرار انجام شد. بدین منظور 3 سطح کود آلی از نوع کود گاوی (صفر، 20 و 30 تن در هکتار) و 3 سطح کود نیتروژن (صفر، 100 و 200 کیلوگرم نیتروژن در ه کتار از منبع اوره) جهت انجام آزمایش مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان دهنده افزایش شاخص محتوای کلروفیل و سطح برگ، با استفاده از کودهای مورد مطالعه بود که هر یک به نحوی در فعالیت های گیاه نقش مهم و اساسی را ایفا می کنند. همچنین گیاه ذرت شیرین توانست واکنش خوبی به کود آلی نشان دهد که نتیجه آن افزایش ارتفاع بوته و وزن خ شک بوته بود. هر چند که کود نیتروژن نیز موجب افزایش معنی دار این صفات گردید ولی به طور کلی با توجه به اینکه کود گاوی علاوه بر حصول نتایج مطلوب، از آلودگی م حیط در اثر استفاده از کودهای شیمیایی خواهد کاست. بنابراین جهت حصول موارد ذکر شده در فوق، مصرف مقدار 20 تن کود گاوی در هکتار به جای مصرف کد شیمیایی جهت افزایش صفات مورد مطالعه توصیه می گردد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir