مقاله خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی جدایههای باکتری عامل شانکر درختان میوه هستهدار در استان خراسانرضوی تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی جدایههای باکتری عامل شانکر درختان میوه هستهدار در استان خراسانرضوی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی جدایههای باکتری عامل شانکر درختان میوه هستهدار در استان خراسانرضوی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
شانکر باکتریایی که بوسیله پاتووارهای Pseudomonas syringae ایجاد میشود یکی از مشکلات جدی و محدود کننده تاسیس و حفاظت از باغات هسته دار میباشد. این بیماری در اکثر مناطق عمده کشت درختان هستهدار در دنیا و ایران وجود دارد و خسارت قابل توجهی را سبب میشود. به منظور بررسی خصوصیات فنوتیپی و تنوع ژنتیکی جدایههای باکتری عامل، 25 جدایه بدست آمده از بافتهای آلوده درختان هستهدار، مورد بررسی قرار گرفتند. جدایهها ابتداً براساس آزمونهای گروه Ps ،LOPAT شناسایی شدند ، سپس آزمونهای تکمیلی براساس تستهای متداول باکتری شناسی انجام گرفت.جدایه ها براساس خصوصیات فنوتیپی اختلافاتی جزئی را نشان دادند. به منظور ارزیابی دامنه تنوع ژنتیکی جدایهها DNA ژنومی استخراج و در واکنش زنجیرهای پلیمراز با روش BOX-PCR به کار برده شدند. محصول تکثیر شده در ژل آگارز 1/2 درصد الکتروفورز و با اتیدیوم برماید رنگآمیزی شد. از ضریب تشابه جاکارد برای تعیین تشابه جدایهها و از روش UPGMA و نرمافزار NTYSYS-pc نسخه 2 برای آنالیز خوشهای استفاده شد. آنالیز خوشهای نتایج به دست آمده نشان داد که در سطح تشابه 75 درصد، جدایهها به 7 گروه تقسیم شدند. نتایج نشانگر وجود تنوع درون جدایهها بود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0