توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی های بیوشیمیایی شیر گوسفند و بز و تأثیر آنها بر کیفیت محصولات لبنی تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی های بیوشیمیایی شیر گوسفند و بز و تأثیر آنها بر کیفیت محصولات لبنی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های بیوشیمیایی شیر گوسفند و بز و تأثیر آنها بر کیفیت محصولات لبنی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی های بیوشیمیایی شیر گوسفند و بز و تأثیر آنها بر کیفیت محصولات لبنی تحت pdf :



تعداد صفحات:8
چکیده:
پروتئین شیر و آنزیم های طبیعی به صورت مستقیم بر روی کیفیت فرآیند شدن شیر و تولید محصولات لبنی تأثیر گذار هستند. خصوصیات کازئین در شیر گوسفند و بز به دلیل پلی مورفیسم شدن که مرتبط با خصوصیات تبدیل شیر به پنیر می باشد از اهمیت خاصی برخوردار است. شیر گوسفند و بز بیشتر جهت تولید پنیر (بخاطر افزایش نیاز به این محصول) فرآیند می شوند. بر این اساس نیاز به تحقیقات بیشتر روی ژنتیک پروتئین های مختلف شیر و آنزیم های طبیعی بخصوص سیستم های آنزیمی پروتئولیتیک و تأثیر آنها بر کیفیت شیر و محصولات لبنی اهمیت پیدا می کند. در این مقاله مروری، تأکید بیشتری روی نقش خصوصیات کازئین و آنزیم های طبیعی روی مزه و طعم، رئولوژی و بافت صورت گرفته و همچنین به خاصیت زیست عملگرایی پنیر گوسفند و بز پرداخته شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir