توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبیالی عصاره و اسانس رزماری در غذا تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبیالی عصاره و اسانس رزماری در غذا تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبیالی عصاره و اسانس رزماری در غذا تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبیالی عصاره و اسانس رزماری در غذا تحت pdf :



تعداد صفحات:8
چکیده:
رزماری گیاهی است که منشا اصلی آن نواحی مدیترانه ایست. برگهای این گیاه دارای ترکیبات فنلیک نظیر کارنوسیک اسید،کارنوسول ،اسیدرزمارینیک و; است که منجر می شود عصاره و یا اسانس این گیاه خواص آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبیالی داشته باشد.یکی از اصلی ترین فرآیندهایی که منجر به فساد در موادغذایی می شود؛ اکسیداسیون چربیها و یا رنگدانه های موجود درغذاست. از سوی دیگر نگرانی ها در مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی (و اثبات سرطانزا بودن بعضی ازآنها) لزوم یافتن آنتی اکسیدان های طبیعی قابل مصرف در غذا را افزایش داده است. مطالعات زیادی اثرات عصاره/اسانس رزماری را روی محصولات گوشتی نظیر همبرگر، سوسیس و; بررسی کرده است و اکثر آنها به نتایج مثبتی در این زمینه دست یافته اند و رزماری را به عنوان آنتی اکسیدان مناسب معرفی کرده اند. در بعضی از بررسی ها اثرات رزماری با سایر آنتی اکسیدانهای سنتزی (مانند BHA/BHT) وطبیعی (مانند ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در زیتون) مقایسه گشته و مشاهده شده که عصاره/اسانس رزماری اثر آنتی اکسیدانی بالاتری دارد. بعلاوه عصاره/اسانس رزماری در محیطهای آزمایشگاهی روی بعضی از باکتری های گرم مثبت مانند استافیلوکوکوس ارئوس، گرم منفی نظیراشرشیاکلای و مخمرها وکپک ها اثرات بازدارندگی مناسب را نشان داده است.باید توجه شود عصاره یا اسانس رزماری با روشهای مختلفی استخراج می گردد. هر کدام از این روشها معایب و مزایای خاص خود را دارد که نوعاستخراج روی میزان و نوع ترکیبات عصاره/اسانس اثر می گذارد. در این مطالعه مروری سعی شده، با نگاهی جامع تمامی پژوهش های مربوط به عصاره و اسانس رزماری در رابطه با مواد غذایی مختلف مورد بررسی قرار گیرد و به صورت اجمالی جمع بندی و نتیجه گیری شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir