توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فرمولاسیون وخواص فیزیکوشیمیایی کنسانتره عناب با استفاده از پودر عناب توسط ماکروویوو آون تحت pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرمولاسیون وخواص فیزیکوشیمیایی کنسانتره عناب با استفاده از پودر عناب توسط ماکروویوو آون تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرمولاسیون وخواص فیزیکوشیمیایی کنسانتره عناب با استفاده از پودر عناب توسط ماکروویوو آون تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرمولاسیون وخواص فیزیکوشیمیایی کنسانتره عناب با استفاده از پودر عناب توسط ماکروویوو آون تحت pdf :



تعداد صفحات:12
چکیده:
عناب ، به عنوان میوه زندگی ، یک عضو کلیدی از گیاهان چینی می باشد که به لحاظ اثرات کبدی خود شناخته شدهاست. درخت عناب متعلق به خانواده رامناسه آ است، و به طور گسترده ای در مناطق معتدل و نیمه حاره نیمکره شمالی،به ویژه در منطقه داخلی در شمال چین توزیع شده است. علاوه بر مصرف خوراکی آن به طور سنتی برای اهداف داروییبرای بیش از 2000 سال استفاده می شده است. هدف از انجام این تحقیق ،از یکسو با توجه به پتانسیل کشت عناب درکشور وبویژه استان همجواراستان خراسان جنوبی واز سوی دیگرعدم توجه به فرآوری این محصول که تا کنون فرآوریخاصی در کشور روی آن صورت نگرفته است و نیزاهمیت مصرف محصولات عناب به لحاظ سلامتی بخش بودن وعملگراییآن بوده است. کنسانتره عناب یک ترکیب نسبتا شفاف و یکنواخت می باشد که با دارا بودن خواص کمی و کیفی عنابقابلیت کاربرد در صنایع غذایی به ویژه به عنوان یک طعم دهنده،افزودنی تغذیه ای و دارویی، رنگ دهنده و شیرین کنندهطبیعی را دارا می باشد. در این تحقیق فرمولاسیون کنسانتره عناب از پودر عناب تهیه شده با ماکروویوو آون وخواصفیزیکوشیمیایی وحسی آن مورد بررسی قرار گرفته است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir