توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ریزنمونه، محیط کشت و آنتی بیوتیک پارامومایسین بر ترانسفورماسیون گیاه شقایق (Papaver somniferum. L.) تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ریزنمونه، محیط کشت و آنتی بیوتیک پارامومایسین بر ترانسفورماسیون گیاه شقایق (Papaver somniferum. L.) تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ریزنمونه، محیط کشت و آنتی بیوتیک پارامومایسین بر ترانسفورماسیون گیاه شقایق (Papaver somniferum. L.) تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ریزنمونه، محیط کشت و آنتی بیوتیک پارامومایسین بر ترانسفورماسیون گیاه شقایق (Papaver somniferum. L.) تحت pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
شقایق ( Papaveer somniferum L.) به عنوان مهم ترین منبع اقتصادی تولید ترکیبات آلکالوئیدی مورفینان مانند مورفین، کدوئین، تبائین، نارکوتین و پاپاورین شناخته شده است و از ترکیبات آن در صنعت داروسازی به عنوان بی حس کننده، ضدسرفه و ضد اسپاسم استفاده می شود.مهندسی متابولیک، روشی خاص برای تنظیم بیوسنتز آلکالوئیدها و دستکاری فراورده های متابولیکی از طریق تراریخت سازی در این گیاه می باشد. به منظور بهینه سازی روند باززایی نمونه های تراریخت شده در مرحله تولید کالوس، آزمایش فاکتوریل با 5 تکرار در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با فاکتورهای ریز نمونه (در دوسطح هیپوکوتیل و ریشه) محیط کشت پایه (شامل دو سطحB5 و MS) و آنتی بیوتیک پارامومایسین ( در سطح غلظتی 25mg/l، ا15mg/l، ا10mg/l) طراحی واجرا گردید. تجزیه وتحلیل داده های نهایی وانجام مقایسه میانگین ها با استفاده از نرم افزار Mstat-C انجام شد. نتایج نشان داد که میزان کالوس زایی در مخیطMS به مراتب بهتر از محیط B5 بوده است. در مورد کالوس زایی، بهترین نتیجه در تیمار هیپوکتیل، محیطMS با سطح آنتی بیوتیک 10 میلی گرم بر لیتر مشاهده گردید. از نتایج دیده می شود که ریزنمونه هیپوکوتیل،در هر سه سطح آنتی بیوتیک و در دو سطح محیط MS و B5 درصد کالوس زایی بیشتری در مقایسه با ریزنمونه ریشه دارا می باشد. همچنین میزان جنین زایی ریزنمونه ریشه در هر سه سطح آنتی بیودتیک در دو سطح محیط MSو B5در ممقایسه با ریز نمونه هیپوکوتیل، بیشتر بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir