مقاله غربال ارقام گندمهای نان برای کیفیت نانوایی براساس امتیاز ژنومی زیر واحدهای گلوتنین سنگین تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غربال ارقام گندمهای نان برای کیفیت نانوایی براساس امتیاز ژنومی زیر واحدهای گلوتنین سنگین تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غربال ارقام گندمهای نان برای کیفیت نانوایی براساس امتیاز ژنومی زیر واحدهای گلوتنین سنگین تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور دسته بندی ارقام گندم نان زیرواحدهای گلوتنینهای با وزن مولکولی بالا (HMW-Gs) در مکان ژنی Ghu-1، 25 رقم از گندمهای نان ایرانی و استرالیایی با استفاده از روش الکتروفورز ژل اکیریلامید با سدیم دودسیل سولفات 10 درصد (PAGE -SDS) مورد تجزیه الکتروفورزی قرار گرفتندن. در این بررسی گندمهای نان کوکری، گلادیوس، اسکلیبر (ارقام استرالیایی)، وری ناک، زرین و قدس (ارقام ایرانی) با امتیاز کیفیت برابر 10 به عنوان بهترین کیفیت و الموت و هامون با امتیاز پنج به عنوان بهترین کیفیت و الموت و هامون با امتیاز پنج به عنوان پایین ترین کیفیت براساس زیرواحدهای گلوتنین سنگین تعیین گردیدند در تجزیه کلاستر، 2 گروه به دست آمد که ارقام گروه دوم از لحاظ امتیاز کیفیت و زیرواحدهای موثر بر روی کیفیت نانوایی نسبت به گروه یک برتر بودند. باتوجه به نقش مهم زیرواحدهای گلوتنین به عنوان نشانگر ژنتیکی کیفیت آرد و پخت نان، نتایج تحقیق حاضر یک برآورد ژنتیکی از کیفیت گندمهای نان ایرانی و استرالیایی می باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0