توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غربال ارقام گندمهای نان برای کیفیت نانوایی براساس امتیاز ژنومی زیر واحدهای گلوتنین سنگین تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غربال ارقام گندمهای نان برای کیفیت نانوایی براساس امتیاز ژنومی زیر واحدهای گلوتنین سنگین تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غربال ارقام گندمهای نان برای کیفیت نانوایی براساس امتیاز ژنومی زیر واحدهای گلوتنین سنگین تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غربال ارقام گندمهای نان برای کیفیت نانوایی براساس امتیاز ژنومی زیر واحدهای گلوتنین سنگین تحت pdf :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور دسته بندی ارقام گندم نان زیرواحدهای گلوتنینهای با وزن مولکولی بالا (HMW-Gs) در مکان ژنی Ghu-1، 25 رقم از گندمهای نان ایرانی و استرالیایی با استفاده از روش الکتروفورز ژل اکیریلامید با سدیم دودسیل سولفات 10 درصد (PAGE -SDS) مورد تجزیه الکتروفورزی قرار گرفتندن. در این بررسی گندمهای نان کوکری، گلادیوس، اسکلیبر (ارقام استرالیایی)، وری ناک، زرین و قدس (ارقام ایرانی) با امتیاز کیفیت برابر 10 به عنوان بهترین کیفیت و الموت و هامون با امتیاز پنج به عنوان بهترین کیفیت و الموت و هامون با امتیاز پنج به عنوان پایین ترین کیفیت براساس زیرواحدهای گلوتنین سنگین تعیین گردیدند در تجزیه کلاستر، 2 گروه به دست آمد که ارقام گروه دوم از لحاظ امتیاز کیفیت و زیرواحدهای موثر بر روی کیفیت نانوایی نسبت به گروه یک برتر بودند. باتوجه به نقش مهم زیرواحدهای گلوتنین به عنوان نشانگر ژنتیکی کیفیت آرد و پخت نان، نتایج تحقیق حاضر یک برآورد ژنتیکی از کیفیت گندمهای نان ایرانی و استرالیایی می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir